- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.613
Чувството кога бебето ќе те измоча додека го пресоблекуваш - PRICELESS! Тоа ми беше казна оти го разбудив за да цица и да се погушкаме пред да заминам на работа. ![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
Epa i na 20 god moze da si tatko i studentАууууу темавааа
@Forza Milan!!! не знаев дека си татко!!! Мислев дека пошо стално пишуваш на темата за ФИНКИ дека си 20 годишен студент!
Кога ве читам кај шо пишувате вака ми се прави и мене кејф за едно мое, ама рано е, има време![]()
Алал ти вераEpa i na 20 god moze da si tatko i student![]()
Nie nemavme bas problem so toa, ali cajceto od Becutan od anason pomogna. Mu go davav redovno skoro do 7-8 meseci.Кажете ми: какво беше вашето искуство со грчевите во стомачето и како се справувавте со нив? Користел ли некој Еспумисан капки, чај од сладок анасон за доенчиња или HIPP чај од коморача, анис и ким за доилки и каков беше нивниот ефект?
Земи му и термофорче со гел и затоплено стави го на стомачето.Кажете ми: какво беше вашето искуство со грчевите во стомачето и како се справувавте со нив? Користел ли некој Еспумисан капки, чај од сладок анасон за доенчиња или HIPP чај од коморача, анис и ким за доилки и каков беше нивниот ефект?
Da ne ste stavale pretopla pelena? I moeto imase takvi maki srede leto, ama se smiruvase i samo taka zaspivase, topla pelena na meseto, toa legnato vrz mene na mese i-olesnuvanje za dveteЗатоплување со термофор и не е баш решение ако е лето и надвор е 38 степени. Ние пробавме така ама повеќе плачеше од што му беше жешко отколку од грчеви.
Не беше претопла и памперсот не го сакаше на тоа жешко време. Повеќе му одговараше да пие чај и гол да лежи на ладно и да го масираат.Da ne ste stavale pretopla pelena? I moeto imase takvi maki srede leto, ama se smiruvase i samo taka zaspivase, topla pelena na meseto, toa legnato vrz mene na mese i-olesnuvanje za dvete.
Моево па не сака ни секунда да е голо. Мислам дека за ништо друго не плаче, освен кога го пресоблекуваме!Не беше претопла и памперсот не го сакаше на тоа жешко време. Повеќе му одговараше да пие чај и гол да лежи на ладно и да го масираат.