Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ти текна на Гајвер. Двојката и не е така лош. Сигурен сум дека за некоја година ќе имаме блокбастер серијал само да им снема идеи и херои уште малку.Avengers, Iron Man, Thor, Спајдермен и сличните на ним стрип-филмови разбирам да му се допаѓаат на внук ми кој има пет годинки. Сите деца на таа возраст пукаат со фантазија, супер херои и такви срања што е и нормално за таа возраст. Но магаре од 20 и кусур години да свршуе на такви филмови е ептен ретардирано, не знам. Башка и се просечни филмови, но поради што константно ни ги отекуваат јајцата по интернетов па се крева фама. Како клинец ги обожавав Челичниот и Казаан со Шекил О’Нил, имаше еден Скорпија со една јака женска со црна кола, а најомилен херој од детството ми беше Гајвер; филм со еден типац ко ќе тепа едни мутанти. Го најдов пред некое време и си реков да го гледам пак после 15 и кусур години мислејќи ќе ме стрефи носталгија но испадна едвај да го догледам оти ми беше ептен срање и детски, побогу нормално кога немам 7 години...
Sorry bro ne znam zosto mislis deka si stavam svoi mislenja pred nekoi drugi... Jas kazav deka A CLOCKWORK ORANGE e MASTERPIECE i nothing more... a ti si prais niskobudzetni filmovi...Јас го прашав mrtov бидејќи ме фаќа серка од елитистите на форумов кои пробуваат да го пропагираат своето мислење како повалидно од туѓото.