Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Clockwork Orange e срање. Textbook example of redundancy and uneventfulness.
A Clockwork Orange sranje??? Odi legni si....
Ајде бе мочле, без да го потиш кажи ми зошто e OMGWTFBBQ. Поклони се и почни. Што е импресивно?
Доволно ?
"A Clockwork Orange" is an ideological mess, a paranoid right-wing fantasy masquerading As an Orwellian warning. It pretends to oppose the police state and forced mind control, but all it really does is celebrate the nastiness of its hero, Alex.
Ок. Ти праша што ни е нас импресивно, ти го постирав линкот да не останеш без одговор...Clockwork Orange поставува социолошки прашања стилум moral framework на aversion therapy, морални вредности итн итн. Мене не ми пречи вашата воодушевеност од филмот. МЕНЕ ова НЕ МИ Е импресивно ниту загадочно. ОКЕЈ?
Ок. Ти праша што ни е нас импресивно, ти го постирав линкот да не останеш без одговор...
Најјаките филмови ги искасапи, му онади мајката ^^^
АМа нема гајле, за тоа е и темава нели...
Тоа е поентата на темава, не сфаќам зошто некои се обидуваат да контрираат на туѓо мислење, демек нешто ќе сменат или ќе постигнат.![]()
Добро да така испадна, ама само сакав да кажам за двата по нешто, ама да не должам ги сместив во една реченица. Сакав да кажам дека едниот ми е преценет, а за другиот ми е мала оцената. Не дека се исти...Зато јас не цитирав само пишав срамежливо под постот. Ама некош да бидеме искрени и пустиот инает го пуштаме пред нозе и повеќе од шо треба нели?
Демек влегуваме в џигери рс рс. Таман е ја погоди поентата Хоуп, ама дотолку па лоши да се филмојте
Еден субјективен контра аргумент за Se7en и Реката. Едниов е филм за чиј убиец абер немаш кој е дури трае дејството, вториот е филм чиј(чии во случајов) убијци ги сомневаш по одреден период. Може да биде секаков филм, само не обичен кримитоа е тоа.
Крај краева го почитувам мислењето нејзино.