Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Има едно правило кое вели дека :

50.2. Начинот на одредување на пласман ќе се применува во пресек на првенството (лига прв дел) и на крајот на првенството по одигрување на сите натпревари од првиот и вториот дел на лигата.

За Куманово да оди понатаму потребно е Кожув да го победи Работнички бидејќи кога (Лирија, Работнички, Куманово и Кожув) би имале ист број бодови, Куманово има најслаб скор во мини табелата од овие екипи во натпреварите од Првата и Суперлигата.

Klosari usmrdeni sto ocekues od bagru pederi u usmrdeno skopje ega svi se udaviv u govna ...

Џабе се буниме кога на крај се знае кој ќе биде шампион,МЗТ ;),а со правилава нека идат у пичку матер слободно

Нема везе тоа што МЗТ ќе биде шампион, правилава барем да важеа ко што треба. ТРИ ЈЕБЕНИ ГОДИНИ за малце ни бега плејоф. Сезонава заслуживме, и сеа ни викаат дури и да тепате и да се поклопи све, нема плејоф за вас!!!!!

Повише среќа некоју наредну сезону кд нема да има правила измислени у 5 за 12. Али нормално, Работнички и МЗТ мора да играв у плејоф, други два клуба не е битно кои су. Срамота е овој, мада од МКФ и морони сс средњо не може да се очекуе повише. Толко им сече, не су они криви.

А посебан поздрав и до управу нашу. Свака част што чекасте толко време за промену на трењера и што толко голема шанса му се даде на Димитриевиќа кој е писмен за кошарку колко што сам и ја. Ај па од наредну па га ставите, играчи и такој сами ќе си избегав кд веќ гледав дека се обеќа проект кој нема никд да га бидне, па да играмо плеј-аут!

Последно уредено:
видете, треба да се лутите ама за лани со фени, зошто тогаш не го примениле правилото а требале.

Ја па викам и за лани и за годинава! Две години по ред очигледно сме оштетени. Сигурно за лани им кажале абе сте требале да се буните ко ти што викаш. Ако така е стварно, МКФ не известила дека Куманово лани е патник во плејоф, онда треба кривично да одговараат. Они се тие кои ги поставуваат правилата и очигледно не одат по нив.

37E8.jpg

Друго објаснување нема...

Да ли е некој запознаен сас ситуацију у клуб?Ќе останев ли дивљаци,баскеташи?Ако има некој сигурне информације нека сподели сас нас.Ја од овј тим само би ги оставија Луковиќа,Јаневскога,Младеновиќа и бившога капитена наравно:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom