Фан клуб - РК Металург

Дај ми еден пример каде навивач на Металург или некој негов играч е допрен со прст изминативе години?
Досега не паметам на ниту еден обичен гледач на Металург да му фали нешто кога играле во Кале или Борис, за разлика од вас пацифистите антички да те потсетам на ударот во главата на Собол, напад на обичен гледач на Вардар од страна на пиратите пред една година, напад врз младинската школа на Вардар, напад врз обичен гледач на Вардар во првиот натпревар од ЛШ (на крај нашиот бил казнет со 500 евра)толку си ја гледал првата средба, сигурно не го виде и столчето на Чокре кога за малку не замавна врз судиите?
Зашто се правите толку невини не ми е јасно

Какво столче на Чокре, не можеш да споредуваш ништо слично со постапката на тој дебилот што фрли на терен.
Не пишувам овде во името на Пирати за да ги бранам или за да ти давам примери кој кого удрил. Идиот си е идиот без разлика дали е од Пирати или од Комити.
Како обичен гледач и симпатизер на Металург сакам да кажам дека односите РК Металург - РК Вардар се многу покоректни од лани. А на трибините има многу залутани морони и за тоа да се искорени треба време.

Честито победа Металург, а следен пат кога ќе ги опишувате Комити со сите погрдни зборови кои ќе ви текнат, нека ви се врати сликата од вчерашниот натпревар кога Брумен беше плукан од навивачите, кога на полувреме Милиќ и Марко Савовски(извршен директор во РКВ) беа нападнати од навивачи, кога Комити беа тие што се слушаа иако Вардар имаше негатива од 10 гола и нивната песна не запре во ниту еден момент. Како и да е, на страна сето ова, заслужена победа вчера на металург

Никој не ги вреѓа навивачите на Вардар, за разлика од тоа вие и премногу ги вреѓате навивачите на Металург. Не зборам за Пирати или Комити, туку оние што не се бутаат по навивачки групи, што едноставно само си навиваат за клубот.

2BNHomL.png

Ако е точно, ова е стварно огромно засилување. Баш тоа што им фалеше. Тивко тивко, ама 3 години со ред може да испадни Металург огромни засилувања да носи (пред 2 години Вугринец, лани Атман, оваа Вори).

Aбе Лино успеа да го бутне еден Миркуловски у репрезентација на светот, не ќе можел да го донесе Вори.

Ако е точно, ова е стварно огромно засилување. Баш тоа што им фалеше. Тивко тивко, ама 3 години со ред може да испадни Металург огромни засилувања да носи (пред 2 години Вугринец, лани Атман, оваа Вори).
Епа тоа е со скромниот буџет, само вакви засилувања може да се носат.
Како плаче Лино мислиш не можат ни Чантурија од Зомимак да го земат, ама затоа ги носат Станиќ, Вугринец, Атман, Вори... :icon_lol:

Епа тоа е со скромниот буџет, само вакви засилувања може да се носат.
Како плаче Лино мислиш не можат ни Чантурија од Зомимак да го земат, ама затоа ги носат Станиќ, Вугринец, Атман, Вори... :icon_lol:
Секоја чест за Минчо што еде дава пари во ракометот и порано имав симпатии кон клубот,но нели е срамота ракометариве да зимаат ненормални плати,а работниците да не зимаат редовно плати и плус тоаа дупло да им се намалат платите.
Може нема врска со темава ова,но ете ке спомнам,но крајно сум исфрустриран од тоа што имам член во семејството што работи во Железара и поради тие лоши потези на Минчо го замразев клубот.

Секоја чест за Минчо што еде дава пари во ракометот и порано имав симпатии кон клубот,но нели е срамота ракометариве да зимаат ненормални плати,а работниците да не зимаат редовно плати и плус тоаа дупло да им се намалат платите.
Може нема врска со темава ова,но ете ке спомнам,но крајно сум исфрустриран од тоа што имам член во семејството што работи во Железара и поради тие лоши потези на Минчо го замразев клубот.
Не се само со смалени плати, доста има што останаа и без работа, лично татко на мој другар со уште не знам колку луѓе пред 2 години биле пратени на принуден одмор, и сега си дремат дома не ги викнаа назад на работа. Мада на Минчо парите не му се само од Макстил, има милион фирми, Факом, Репро21( мислам вака беше), Ремедика, Винарија Стоби, Бетон, Нова Македонија се само дел од тоа што поседува. И најголеми пари последниве 4 години Минчо ги вади преку тендерите од Скопје 2014, сигруно 60% од објектите он ги градеше.

Железара е широк поим , Минчо е сопственик само на Факом.

Odamna( relativno) sfativ deka temite za rakomet na forumot go dostigna dnoto, ama se pokaza deka sum se lazel. Dnoto se dostignuva koga posle pobeda na metalurg so devet gola I najava deka vori ke bide nov igrac slednata sezona , nekoj ke se izbaci so mislenje za rabotnickite prava vo zelezara. sepak mozi trebase I da pocekam pa nekoj ke go objasnese vlijanieto na minco vrz gladnite vo afrika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom