Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Лејно е на трибини над нас :icon_lol:

има публика или???
како заврши претходното полуфинале жрк металург-жрк вардар?
Па има, 100 души негде, иако можело и подобро. :) Претходното 31-20 седи на семафоров, ама сеа пред малце дојдов. Еве ја и Леки дојде до Лејно :vozbud: цела екипа сме.

само да ви кажам дека ракометаркиве се пуни модрици на нив, Јока, Ѓокиќ, Тата и Бегоња се црни станати ко Пино од модрици по раце и нозе :mad: Сигурно не ги добиле од авионот. Јебемти и Цвијиќ и Лазовиќ и тренерот нивни неандерталски.

Па има, 100 души негде, иако можело и подобро. :) Претходното 31-20 седи на семафоров, ама сеа пред малце дојдов. Еве ја и Леки дојде до Лејно :vozbud: цела екипа сме.

само да ви кажам дека ракометаркиве се пуни модрици на нив, Јока, Ѓокиќ, Тата и Бегоња се црни станати ко Пино од модрици по раце и нозе :mad: Сигурно не ги добиле од авионот. Јебемти и Цвијиќ и Лазовиќ и тренерот нивни неандерталски.
пиши резултат од полувреме и нешто стрелци :D

yvaravys.jpg

еве ви и слика, Штеки само што зашиба една граната, 6-1 резултат, 6 различни ракометарки дадоа гол :D

mu prakam sliki na deckovo od Rakometni vesti, gi share-uva :)

И јас се сликав со Лејно.:pipi::icon_mrgr:
Костјукова 6 голови и една украдена топка. :D
Лабаво, јаки4ко и ондак то!:ROFLMAO:
Македонија - единствена држава на планетава каде што ако се појавиш на УТАКМИЦА со дрес ќе те гледаат ко изрод. :facepalm: Што катиљ народ постои...

И јас се сликав со Лејно.:pipi::icon_mrgr:
Костурова 6 голови и една украдена топка. :D
Лабаво, јаки4ко и ондак то!:ROFLMAO:
Македонија - единствена држава на планетава каде што ако се појавиш на УТАКМИЦА со дрес ќе те гледаат ко изрод. :facepalm: Што катиљ народ постои...

Де бе не е до толку костур девојчево.Има и малце мевце :D

Ги изгледав и двете утакмици се здрвив од седење упм три ипол саати :)

ЖРК Вардар на почеток тргна фуриозно.
Станковски поработел малце на одбраната се гледа ептен беа стегнати.
Сакаше да игра и брз центар што и му успеваше ама па сепак се девојчиња нели ;)
Издишаа во второ..Немаа сила да се спротистават и дали 3-4 гола дадоа од игра цело второ полувреме.
Кај нас Маневска изигра добро на среден бек ги растури (y)
До мене седеа Инди и Зоран и само и се дереа на голманката Петковска "браво легендо" а оваа само си се смешкаше.
Кај Металург се знае кој ако не Бајрамоска.

Втората утакмица беше само формалност.
Лекиќ и Лејно на трибини одмараа.
Штериова како лупаше со сета сила крвнички :pos: изгледа сакаше да му докаже на нашиот селектор зошто не е дел од репрезентацијата.
На ЖРК Вардар на трибина го видов и Магдинчев.Ама и направи "финта" овој и не се појави на ЖРК Вардар СЦБТ барем јас не го видов :pos:
И тоа го дочекав Кликовац во одбрана да ја треснат од земја..Кога излагаше почна да пцуе.Буквално збесна на клупа Инди само и се смееше :LOL:
ЖРК Металург имаат и Галичанка у тимот :D среќа не беше ништо посериозно ;)

Утре финалето од 12 часот.

Последно уредено:
Више не пишувам од мобилееен, а да му се сневиди, ништо не може да ви промакне... Печатна грешка!:icon_lol:
Одма се поправив бе!:icon_mrgr:

Де бе не е до толку костур девојчево.Има и малце мевце :D

Ги изгледав и двете утакмици се здрвив од седење упм три ипол саати :)

ЖРК Вардар на почеток тргна фуриозно.
Станковски поработел малце на одбраната се гледа ептен беа стегнати.
Сакаше да игра и брз центар што и му успеваше ама па сепак се девојчиња нели ;)
Издишаа во второ..Немаа сила да се спротистават и дали 3-4 гола дадоа од игра цело второ полувреме.
Кај нас Маневска изигра добро на среден бек ги растури (y)
До мене седеа Инди и Зоран и само и се дереа на голманката Петковска "браво легендо" а оваа само си се смешкаше.
Кај Металург се знае кој ако не Бајрамоска.

Втората утакмица беше само формалност.
Лекиќ и Лејно на трибини одмараа.
Штериова како лупаше со сета сила крвнички :pos: изгледа сакаше да му докаже на нашиот селектор зошто не е дел од репрезентацијата.
На ЖРК Вардар на трибина го видов и Магдинчев.Ама и направи "финта" овој и не се појави на ЖРК Вардар СЦБТ барем јас не го видов :pos:
И тоа го дочекав Кликовац во одбрана да ја треснат од земја..Кога излагаше почна да пцуе.Буквално збесна на клупа Инди само и се смееше :LOL:
ЖРК Металург имаат и Галичанка у тимот :D среќа не беше ништо посериозно ;)

Утре финалето од 12 часот.
на маневска позицијата и е среден бек, инди кај нејзе крило си ја местеше .
виноградова како изигра и трпковска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom