- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Колкави надежи имав за Jack Ryan:Shadow Recruit и се разочарав ,предвидлив,многу малку акција, досаден на моменти.. 4/10
Последно уредено:
Те уплаши или?Enemy, тој што го смислил крајот дај боже цел живот кошмари да има![]()
Од памет ме извади. Цело време овдека муабет се прави за крајот, али ни на крај памет дека таква сцена ќе биди. Па и како што ми се гадни створења.Те уплаши или?
Не знам, јас имам фобија од хорори и такви jump scares, ама ова не ми беше воопшто „болно“. Јас на Mulholland Drive се имам многу извадено од памет (демек трилер).Од памет ме извади. Цело време овдека муабет се прави за крајот, али ни на крај памет дека таква сцена ќе биди. Па и како што ми се гадни створења.
Мулхоланд драјв е смече
Ма немој да ме јебеш бреМулхоланд драјв е смече
Имаш милион теории за ова разгледај по нетов, оние што мене најмногу ми изгледаа логични е дека се тоа било сон (како што прочита погоре), старците се најверојатно мајка и и татко и на Рита...за сцената во театарот уште не знам што да мислам е сега кој беше тој со кожна јакна и каубојот имам заборавено, последен пат пред година и пол го гледав...Ја сеа како од марс паднат. Пред недела дена го глеав Mulholland drive. Полека ми се сложуваат коцките, прав мајндфак филм... т.е што објаснувам кога повеќето го имате гледано.
Е сеа што ми остана нејасно. Кои беа тие двајцата во ресторанот и што беше фората со вештерот?
Кој фактор беа старците?
Зошто изеде куршум у глава дечкото со кожна јакна?
Сцената во театарот?
Кој кур е Каубојот?
И на крај, преживеа ли Рита илипрвата сцена фактички беше нејзината ликвидација?
Што толку јако има во филмот, досаден за гледање па и да го тражам значењето на истиот на гугл. За што била метафора сообраќајкатаМа немој да ме јебеш бре![]()