Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали тука треба да прашам и се надевам дека прашањето не се коси со правилата на форумов ама ај ќе прашам, јас правам playthroughs на стари ретро игри и сега добив предлог од другар дека треба да правам lets plays арно ама не знам дали така треба или не, па прашувам било кој за совет, се надевам дека не замарам.

Astyanax добра платформска хак енд слаш игрица на нинтендо (имам плајтру на играва).

Сега е време за Desperados 2 :)
Desperados2Box.jpg

Во наредниве 2-3 деноноќја праам рекалитулација на средната генерација Tomb raider (Legend, anniversary и underworld). Леџенд е прелесна и се врти за некои 6-7 часа (коа ја почнав пред 2-3 години, толку ми требаше, сеа скинав рекорд од 4 часа блицкриг играње). Anniversary ја играв пред Леџенд и сеуште сум на зборот дека е најдоброто нешто што е излезено од Лара Крофт. Играта е таман во тежина, има 4 сосема различни теми (Америчка, грчко-римска, египетска и атлантиска) и бара повеќе ќефало за тепање. Некни ја почнав и Underworld. Со тоа што ја играм прв пат тек сеа во животот, ќе кажам доста е потешка и шансите да заглавиш некаде без притоа да не ги употребиш сивите клетки од мозочната маса, се скоро чести, и мораш барем за прв пат да го читаш walkthrough-то. Јакоста во играта е што тука Лара има навистина широја палета на потези (во претходните немаше качувања по шипки, crouching tiger верење помеѓу два блиски ѕида... Лошата работа е што многу инволвира возење мотор (една третина од играта) што по мене е крајно непотребно - не е ова need for speed ебаго, како и тесната палета на villains - освен луѓе, инсекти и тролови, друго ништо нема. Сеа некаде сум кај трите чекани, прочитав дека тоа е веќе во последната третина, така да откако ќе ја свртам, ќе пишам целосна оцена. Досеа не сум видел да тепам еден главен во некое ниво - ова го имаше во претходните делови.[DOUBLEPOST=1400495838][/DOUBLEPOST]
Tomb-Raider-III-Adventures-of-Lara-Croft_3.jpg

Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft

Јебига, место да ја играш најновата од 2013, јас ќе ја играм таа од 1998... не е тоа по моја вина. Ќе почнев од првата игра од серијалот, ама не ми ги пушта на емулаторот, така да... :coffee:
Фати ја 4ката Lost artifact. Партали е за тоа време, башка приказната е предолга, не се игра пократко од недела дена, и бара размислување. А ако имаш повеќе муда, сврти ја со сите собрани артефакти. Буквално до Александриската библиотека е нешто неверојатно, после малку скурчува, ама е една од најдобрите од серијалот.

Последно уредено:
Фати ја 4ката Lost artifact. Партали е за тоа време, башка приказната е предолга, не се игра пократко од недела дена, и бара размислување. А ако имаш повеќе муда, сврти ја со сите собрани артефакти. Буквално до Александриската библиотека е нешто неверојатно, после малку скурчува, ама е една од најдобрите од серијалот.

Ги изиграв сите 5 дела што се за ПС1, и можам да кажам дека тројката најмногу ми се допадна. Од петтиот дел најмногу се разочарав, прекратки стази, и лесно ја свртев. Како да не се потрудиле воопшто за последниот дел. 1,2 и 4 ми се стандардни игри за Томб Рајдер :). Од овие што се за ПЦ, само Angel of Darkness ја имам играно, и ја избришав на пола игра, неверојатно срање. Другите делови не ми се играни, немам многу време.

Инаку да не бидам офтопик, моментално се релаксирам со оваа игричка.... Го владеам Вулверин :cool:

168142-marvel-vs-capcom-clash-of-super-heroes-playstation-screenshot.png

Ги изиграв сите 5 дела што се за ПС1, и можам да кажам дека тројката најмногу ми се допадна. Од петтиот дел најмногу се разочарав, прекратки стази, и лесно ја свртев. Како да не се потрудиле воопшто за последниот дел. 1,2 и 4 ми се стандардни игри за Томб Рајдер :). Од овие што се за ПЦ, само Angel of Darkness ја имам играно, и ја избришав на пола игра, неверојатно срање. Другите делови не ми се играни, немам многу време.

Инаку да не бидам офтопик, моментално се релаксирам со оваа игричка.... Го владеам Вулверин :cool:

168142-marvel-vs-capcom-clash-of-super-heroes-playstation-screenshot.png
Имаш игри кои праат миграција од еден концепт во друг, и тој меѓупростор искача некаква избљувотина како AoD. Тоа не се ни игра и треба да се банира од секаква употреба, им го каља цел концепт и франшиза на играта воопшто. Ако имаш тро појак ПС, земи почни со Легенд. Иако е лесна, добра увертира е за понатамошниот концепт.

Имаш игри кои праат миграција од еден концепт во друг, и тој меѓупростор искача некаква избљувотина како AoD. Тоа не се ни игра и треба да се банира од секаква употреба, им го каља цел концепт и франшиза на играта воопшто. Ако имаш тро појак ПС, земи почни со Легенд. Иако е лесна, добра увертира е за понатамошниот концепт.

A последната си ја играл? 2013? Ако не, немој. Читајќи те, со високите критериуми and all that. :D

A последната си ја играл? 2013? Ако не, немој. Читајќи те, со високите критериуми and all that. :D
Нц. Неам толку јак ПС. Едвај ГТА4 ми ја пушта. Civ 5 се мучи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom