- Член од
- 23 октомври 2007
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 1.039
Нах, не ми е исплатливо така, Мората или другпат.![]()
Ok moze ...na 15 minuti samo, taka?

A ako izgubat, ti od Lino Cervar ke nosis avatar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нах, не ми е исплатливо така, Мората или другпат.![]()
Ok moze ...na 15 minuti samo, taka?
A ako izgubat, ti od Lino Cervar ke nosis avatar!
Знаев дека ќе го пукнеш чиката, една недела нека биде, помалку не е интересно.![]()
Ajde moze!
Tuku sala na strana, aj edna polemika bas za Morata, bez inaetenje
Stavrno gledate deka detevo ima kvalitet za vo Real? Ne me svakjajte pogresno, toj sigurno ne e tolku los cim mu dale(davaat) sansa vo prv tim, vo ekipa kako sto e Real. Muabetot mi e da ne preteruvaat nasive so ona po sekoja cena da se promoviraat deca od nasata skola vo prv tim.Mislam, bez navreda, ama koga go gledam, kako nekoja personifikacija na KONJ mi e. Brz, jak, ama nekako bez pamet i finokja.
Остај тој ко коњ што е шо прајме со телено ...Ajde moze!
Stavrno gledate deka detevo ima kvalitet za vo Real? Ne me svakjajte pogresno, toj sigurno ne e tolku los cim mu dale(davaat) sansa vo prv tim, vo ekipa kako sto e Real. Muabetot mi e da ne preteruvaat nasive so ona po sekoja cena da se promoviraat deca od nasata skola vo prv tim.Mislam, bez navreda, ama koga go gledam, kako nekoja personifikacija na KONJ mi e. Brz, jak, ama nekako bez pamet i finokja.
Сериозен си со муабетиве?
Знаеш не се е поврзано со кладилница. Кладилниците беа против нас што последниве две кола се влечат на терен и не личат на тим.
Мислам ако ти е утешително ова дека било наместено и ако полесно ти е така да сфатиш дека ја изгубивме лигата, тогаш добро.
Ajde moze!
Веќе неколку пати зборевме за него.
Преголеми очекувања имате, он го нема талентот од Хесе, он е работник. Головите макар и во втора лига и во младинските категории претходно не се случајност. Многу битна за него е ланската сезона, каде што Мурињо и јавно кажа дека цела сезона го тренирал за директна замена на Роналдо а не за во ротација на Бензема и Игуаин. Тоа на негови години може да влијае заебано, плус сезонава има огромен притисок врз него (реков заради преголемите очекувања) заради слабите перформанси на Бензема.
Многу грешки направија порано со тоа “не секој е кадарен да го носи дресот на Реал“, испошиткаа младинци по кои после пекаа. И не гледам каде Мората е форсиран? Форсиран беше Бензема кога се влечеше по терен и играше по секоја цена, Мората со грст утакмици не може да е форсиран.