Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ok moze ...na 15 minuti samo, taka? :)

A ako izgubat, ti od Lino Cervar ke nosis avatar!

Знаев дека ќе го пукнеш чиката, една недела нека биде, помалку не е интересно. :D

Знаев дека ќе го пукнеш чиката, една недела нека биде, помалку не е интересно. :D

Ajde moze!

Tuku sala na strana, aj edna polemika bas za Morata, bez inaetenje

Stavrno gledate deka detevo ima kvalitet za vo Real? Ne me svakjajte pogresno, toj sigurno ne e tolku los cim mu dale(davaat) sansa vo prv tim, vo ekipa kako sto e Real. Muabetot mi e da ne preteruvaat nasive so ona po sekoja cena da se promoviraat deca od nasata skola vo prv tim.Mislam, bez navreda, ama koga go gledam, kako nekoja personifikacija na KONJ mi e. Brz, jak, ama nekako bez pamet i finokja.

Ajde moze!

Stavrno gledate deka detevo ima kvalitet za vo Real? Ne me svakjajte pogresno, toj sigurno ne e tolku los cim mu dale(davaat) sansa vo prv tim, vo ekipa kako sto e Real. Muabetot mi e da ne preteruvaat nasive so ona po sekoja cena da se promoviraat deca od nasata skola vo prv tim.Mislam, bez navreda, ama koga go gledam, kako nekoja personifikacija na KONJ mi e. Brz, jak, ama nekako bez pamet i finokja.

А чекај има фудбалер на светот, што има нешто у главата ?

Ajde moze!

Остај тој ко коњ што е шо прајме со телено ... :D

едвај чекам да го видам ЕлНињо со аватар од Червар :vozbud::vozbud::vozbud:

AUPA ATLETI (y)

Абе овие киксови се за Суарез да се плати шо ви е :vozbud: лани за овие тимови барем Пипа го имавме сеа ни за слаби екипи немаме играчи.

Сериозен си со муабетиве?
Знаеш не се е поврзано со кладилница. Кладилниците беа против нас што последниве две кола се влечат на терен и не личат на тим.
Мислам ако ти е утешително ова дека било наместено и ако полесно ти е така да сфатиш дека ја изгубивме лигата, тогаш добро.

колку пари -толку музика...
не ти е чудно како тој Реал кој што ги согази на екипи како Барса и Баерн неможе да направи 1 акција со ваљадолид....епа да, чуди се.. :)

Pepe got injured during the game and now it is not sure if he will be able to play in the final in Lisbon

Real Madridova lista povrijeđenih 17 dana prije finala Lige Šampiona.

Jesé
Arbeloa
Bale
Carvajal
Cristiano
Varane
Di Maria
Pepe

Ajde moze!

Веќе неколку пати зборевме за него. :нинџ:

Преголеми очекувања имате, он го нема талентот од Хесе, он е работник. Головите макар и во втора лига и во младинските категории претходно не се случајност. Многу битна за него е ланската сезона, каде што Мурињо и јавно кажа дека цела сезона го тренирал за директна замена на Роналдо а не за во ротација на Бензема и Игуаин. Тоа на негови години може да влијае заебано, плус сезонава има огромен притисок врз него (реков заради преголемите очекувања) заради слабите перформанси на Бензема.

Многу грешки направија порано со тоа “не секој е кадарен да го носи дресот на Реал“, испошиткаа младинци по кои после пекаа. И не гледам каде Мората е форсиран? Форсиран беше Бензема кога се влечеше по терен и играше по секоја цена, Мората со грст утакмици не може да е форсиран.

Веќе неколку пати зборевме за него. :нинџ:

Преголеми очекувања имате, он го нема талентот од Хесе, он е работник. Головите макар и во втора лига и во младинските категории претходно не се случајност. Многу битна за него е ланската сезона, каде што Мурињо и јавно кажа дека цела сезона го тренирал за директна замена на Роналдо а не за во ротација на Бензема и Игуаин. Тоа на негови години може да влијае заебано, плус сезонава има огромен притисок врз него (реков заради преголемите очекувања) заради слабите перформанси на Бензема.

Многу грешки направија порано со тоа “не секој е кадарен да го носи дресот на Реал“, испошиткаа младинци по кои после пекаа. И не гледам каде Мората е форсиран? Форсиран беше Бензема кога се влечеше по терен и играше по секоја цена, Мората со грст утакмици не може да е форсиран.

Vidi, Benzema igra slabo, ama site zaeme koja klasa igrac e.
Ne bi sakal da gi sporeduvam, posto em ne e fer, em ke nema vrska so muabetot.
So forsiranjeto, muabetot sto e? ElNinho, vo Real dobivas sansa 1, 2, 5 natrpevari, ako se dokazes OK, ako ne, metlata!
Jas toj sistem ne go vospostaviv, tuku toa e nekoja politika na klubot bazirana na instant uspeh. Od kade na kade, na detevo pa tolku sanasa da mu se dade? Jas licno bez cinizam i nikakva ironija, ne gledam nikaov kvalitet vo nego za da bi mu se veruvalo. Nit znae da dribla, nit ima oset za asistencija, nit nekoja koj znae koja zavrsnica ili sut ( nemoj samo onoj gol negov da mi go postiras edini :)), nit pozicioniranje , nisto!

Истово мислење го делам за Мората . Ако сакаш да имаш џокер (втор напаѓач) мора да му пружиш поголема минутажа , вака го гледавме телево напред од Октомври до Февруари не му се мрдаше со газот , освен за фризури мењавање за друго не го биваше ама ете го играа 90 минути . И после очекувате од Мората кога ќе влезе во последни 10 минути да го промени натпреварот . За минутите што ги добива е солиден , сепак мислам дека да добиеше поголема минутажа барем во периодот кога бензема беше потполно бескорисен Мората ќе беше подобар .

колку и да му се даде шанса,ма ебам ти школа ебам ти све...Мората не е играч што треба да биде втор напаѓач во Реал...
алооо правиме муабет за Реал,каде имаат играно напаѓачи како Роналдо,Овен,Ван Нистелрој и тн...

значи Реал Мадрид,а не сосиедад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom