Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Се согласувам, веб апликација е многу подобар избор. И пофер, пошто не користат сите смарт телефони (башка и тие се на различни платформи).

И не е дека за ова уствари треба апликација, веб формулар е се што треба. Пополнуваш и завршуваш работа.

Фала на екслузивната информација. :) Инаку ова мобилнава апликација не ја користам. Ќе чекам реугларен попуст преку веб страната.
Штета што термините околу Божиќ не ми одговараат со Визер, најверојатно ќе морам да ги пробам Аир Приштина, цената е горе доле иста.

Резервирав 2 карти, еднава ми пишува тековен статус демек платено средено, а на другата статус нерешено? Не може да уплатам...

Резервирав 2 карти, еднава ми пишува тековен статус демек платено средено, а на другата статус нерешено? Не може да уплатам...

Ако е со банковен налог се чека неколку дена...Ако е со картичка тогаш нешто не е ок заврти во нивен контакт центар. И па ќе речам не плаќајте со банковен налог преспоро и проблематично е.... И онака чин купувате карта тоа е тоа

Ако е со банковен налог се чека неколку дена...Ако е со картичка тогаш нешто не е ок заврти во нивен контакт центар. И па ќе речам не плаќајте со банковен налог преспоро и проблематично е.... И онака чин купувате карта тоа е тоа
Со картичка. Иначе се среди после пола саат ваљда до нив нешто системот јебел.

За летово цените нормално е да се толкави или нема некој концепт...? Пошто варираат од многу ниски до ненормално високи. Зборам за јуни-јули. Или најдобро е да се чека за 14-15 дена пред летот?

Дали сте забележале дека постои некој алгоритам на веб страницата на Виз Ер којшто после неколку кликања од иста IP адреса на тикети за ист ден-почнува полека да ја качува цената?

Ова го имам забележано на Пегасус, па ме интересира и за Виз Ер.

Дали сте забележале дека постои некој алгоритам на веб страницата на Виз Ер којшто после неколку кликања од иста IP адреса на тикети за ист ден-почнува полека да ја качува цената?

Oh, really?

Цената зависи строго од алокациите по ценовна класа, кои во даден момент се фиксни.
Менувањето на алокациите е можно, но не зависи од бројот на посети, туку од конкретни резервации.

Тврдењата се од прва рака, како од поглед на дизајн на системот, така и во поглед на секојдневна контрола на цените на овој пазар.

Ја разбирам потребата човек да си објаснува нетранспарентни процеси како знае и умее, но во случајов не постои горенаведениот процес.

Цената зависи строго од алокациите по ценовна класа, кои во даден момент се фиксни.
Менувањето на алокациите е можно, но не зависи од бројот на посети, туку од конкретни резервации.

Тврдењата се од прва рака, како од поглед на дизајн на системот, така и во поглед на секојдневна контрола на цените на овој пазар.

Ја разбирам потребата човек да си објаснува нетранспарентни процеси како знае и умее, но во случајов не постои горенаведениот процес.
Fair enough.

Еве да бидам тотално искрен и да покажам дека немам задни намери, би сакал да кажам дека до сега немам летано со Виз Ер, а ја немам ни проверено веб страната. Причината е што не сум имал потреба до сега. Се надевам дека во иднина ќе летам со Виз Ер.
Намерата не ми беше да вршам defamation (не ми текнува македонскиот збор), туку да се информирам.

Од друга страна ме интересира дали постои ваков некој систем којшто би можеле да го користат Пегасус?
Неколку пати ми се има случено цената да се покачува неколку пати во рок од 30тина минути, за да после неколку часа пак се врати цената во нормала.
П.С. Под неколку пати мислам на едно 10+ пати.

Дали е можно при направен чек-ин на веб но притоа да го немам тикетот испринтано, да го покажам тикетот на мојот смартфон или таблет на аеродром?
Дали ќе ми биде наплатено како воопшто да немам направено чек-ин?

Дали е можно при направен чек-ин на веб но притоа да го немам тикетот испринтано, да го покажам тикетот на мојот смартфон или таблет на аеродром?
Дали ќе ми биде наплатено како воопшто да немам направено чек-ин?

Добро прашање. Процедурата се уште не е применува официјално, така што мораш да го испечатиш бординг пасот, инаку ќе ти биде наплатено.

Ќе испробам дали може да се помине само со мобилен во Базел, летам во петок.
Претпоставувам дека во пракса зависи од аеродромот, но не би препорачувал ништо официјално. Ќе си носам испечатен бординг пас за секој случај.

Сакам да резервирам 4 карти...2 за возрасни и 2 за деца значи ке патува семејство.Дали може да резервирам од еден корисник и освен резервациите наплата треба на нешто друго да пазам?

Сакам да резервирам 4 карти...2 за возрасни и 2 за деца значи ке патува семејство.Дали може да резервирам од еден корисник и освен резервациите наплата треба на нешто друго да пазам?

Можеш не е никаков проблем со самото тоа што ќе одбереш да речеме 4 карти самиот водич натаму ќе ти побара податоци за сите патници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom