Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
easy easy :)
во ова може да собере 48кг, 100х50х50цм.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007461GPG/ref=oh_details_o09_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
I had a severe case of amazon/ebay/oxford street
не ни знаев колку е тешка торбата дур не отидов на check-in. И ако е со овие димензии оди во outsize luggage.Не се доплаќа,само на друго место се предава.

easy easy :)
во ова може да собере 48кг, 100х50х50цм.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007461GPG/ref=oh_details_o09_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
I had a severe case of amazon/ebay/oxford street
не ни знаев колку е тешка торбата дур не отидов на check-in. И ако е со овие димензии оди во outsize luggage.Не се доплаќа,само на друго место се предава.
48 кг и не осети малце дека е тешко. Со вилушкар да не ја довлечка до аеродром, од дома (стан, куќа), додека ја ставаш у багаж на таксито ќе видиш дека е тешко. И од шо материјал е направена таа торба штом не се кине.

:) торбата е на тркалца со тврда основа и рачка батали тоа
еве ако некој патува следната недела од лутон.
Dear Passenger,

Please be informed that the main Airport road leading from the motorway serving Luton Airport, M1, Junction 10 will be closed nightly between 20:00 – 06:00 from 28 April to 1 May. A signed diversion will be in place but we strongly recommend you plan extra time for your journey.

Некој спомна дека е можно да се почнат летови кон Барселона. Неосновани гласини, или има нешто?
@Tranquilis можеби ти си слушнал нешто?

Едно прашање. Имам резервација за карта али плаќањето го направив преку банка, со „ налог “ демек. поминаа неколку дена а уште „статусот“ на резервацијата е „ нерешен“. Некој искуство со ова ?

@Tranquilis Може ли да не известиш кој период планирате да ги објавите датумите на летање од ноември 2014? Сега за сега може да се резервира до окомври. Фала однапред!

@Tranquilis Може ли да не известиш кој период планирате да ги објавите датумите на летање од ноември 2014? Сега за сега може да се резервира до окомври. Фала однапред!

Планираме во тек на следниве две недели.

Ги пуштив во продажба синоќа. Бонус: утре и задутре ќе има 20% попуст за купување преку мобилни апликации.

^
Сите по највисока цена? :) Кога да очекуваме реални цени... Разгледав за Меминген цело време во Октомври-Ноември се по 9000, а за Малме 11-12.000...

Корегирајте тоа цените, не се правете на три ипол :) (мала шала)

Kako e vrzana Makedonija so Holandija so vasite letovi, koi denovi, koi destinacii, ceni i sl?
Blagodaram

^
Сите по највисока цена? :) Кога да очекуваме реални цени... Разгледав за Меминген цело време во Октомври-Ноември се по 9000, а за Малме 11-12.000...

Корегирајте тоа цените, не се правете на три ипол :) (мала шала)

Прво мислев дека мрчиш, ама во меѓувреме проверив и во право си - сабајлево имало проблем во системот.
Само што ги сменив - провери повторно и кажи ми дали е во ред.[DOUBLEPOST=1398783338][/DOUBLEPOST]
Kako e vrzana Makedonija so Holandija so vasite letovi, koi denovi, koi destinacii, ceni i sl?
Blagodaram

Дестинацијата е Ајндховен, а за цени и распоред провери на wizzair.com

Ги пуштив во продажба синоќа. Бонус: утре и задутре ќе има 20% попуст за купување преку мобилни апликации.
А дали во блиска иднина планирате да пуштите 20% попуст за купување преку веб страната (за членови)?:)

Незнам зошто ја форсираат мобилната апликација има многу грешки во неа особено во делот кај се додава втор патник да речеме бебе и слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom