НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Индијана има проблеми во нападот, немаат воопшто креативност, се на сила иде некако, проблем кој го имаа и со Атланта. Ако не се смени ова не им се пишува добро. Од друга страна Вашингот шутира солидно и сега за сега мечот оди во нивна полза.

још једна у низу
DZttX2g.png

Што се дешава со Пејсерси....последниве 2 месеца се катастрофа....како во меѓувреме да се сретнаа со чудовиштана од Спејс Џем

Што се случува со Индиана аууу ... Последниот месец кога губеа си викам ајде уморни се се чуваат за Плејоф.Со Атланта не им одговарал стилот па се протнаа некако на сила али ова сега не личи на ништо искачаат сите слабости на виделина.Хил игра ужасно во напад не е корисен ни малку а за разлика од лани во одбрана го нема нигде неможеше да го запре Тиг не па сега Вал,Хиберт е ужас,Гренџер не играше ништо но ни Турнер не игра.Останува Цорџ,Стивенсон и Вест со некој резерви да играат за цела екипа.

Инаку за првава рунда речиси како и другиве ги утнав Хјустон и Чикаго.За Хјустон се знаеше дека нијанси ке одлучуваат али ме изненади одбраната на Чикаго што не најде начин за Вашингтон.За оваа рунда речиси сите чекаме Сан Антонио-Оклахома и Мајами-Индијана.Ако нема повреди би требало и вака да испадне.За изненадување ако може да се каже така навеќе шанси им давам после ова што го гледам на Визардс.

Да имаше Вол подобар шут ќе беше можеби и најдобар плеј во лигата. Многу му е слаб шутот, можат комотно ко Рондо да го чуваат... Ариза го гриза Џорџ, нема лабаво кај Тревор :cool:
Хибертула: 0 поени 0 скокови 5 фаули за 15 минути.
Ја би се пензионирал на негово место

Колку лагано ќе си влезе само Хит во финале....

Еве го овој одма се јави. А пишав во мојот пост да нема цитирања и прозивања, едноставно мое гледиште е тоа, па сега ако се исполни добро, ако не никому ништо. И башка пишано ми е 4-0 или 4-1, така да уште имам надеж за да погодам. :cool:

Нема што Индијана не е тој тим од лани, мислев дека со Атланта им беше само критична серија али очигледно не се воопшто во форма. Стивенсон и Хиберт моментално не се ни за во македонска лига, очајно е преблаг збор за нивната игра. Вашингтон си ги искористи шансите и рутинирано ја доби оваа средаба. Бил играчиште, ептен ќеиф ми направи со неговата партија денес. (y) Сега идеме на поинтересната текма, се надевам ОКС дека ќе тепа.

CP3 5/5 за тројка 17 поени прва четвртина... Клиперс фуриозно, мислам дека тенко ама го јадат оваа ОКЦ

Крис Пол :eek::eek::eek::eek:
Клиперси не промашија во првата четвртина...

Prvava cetvrtina epten smesna klipersi im stavija 39kosevi... ako ne prevzeme oklahoma nesto vo odbranata togas gotovi se :facepalm:

Крис Пол :cuc:

Не е овој тим на Оклахома спремен за титула, поготово не против Мајами кој редовно ги таслачи. Нема врска четвртинава и пред тоа исто мислење имав. :cool:

Ne sfajkam...gubat so 14 i na parketot se so vtorata petorka Oklahoma??????

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom