Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема везе и Норвич да ги тепавме немаше титула да освоиме, се заебавме со Сандерленд. Таму да освоевме бод да не не заебеше судијата, и 3 со Норвич ќе беше поинаку ама то е.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Нема везе и Норвич да ги тепавме немаше титула да освоиме, се заебавме со Сандерленд. Таму да освоевме бод да не не заебеше судијата, и 3 со Норвич ќе беше поинаку ама то е.
Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!
Како што Анчелоти си отиде по 2 сезони, а беа првата 1-ви, а другата 2-ри, како Ди Матео доби клоца, а ги доведе до титула во Лигата на Шампионите (и најмалку што можеше Роман да направи беше, да го врати на својата стара позиција- помошник тренер), и како Бенитез (мислам дека тој ги водеше тогаш) во Лига Европа до титула, како и да е доби отказ, и затоа мислам дека треба и Мурињо да го напушти Стемфорд Брич. А пак од друга страна, не можеш да правиш првокласен тим со Торес, Вилијам и Ето- кој за фудбал е веќе стар! На овој тим и те како му фали Лукаку.:)

Инаку да, тоа против Сандерленд не беше пенал.;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јака работа е Дамблдор да ти постира во фан клуб :D

(а башка и Иван и Дијаманте ни имаат постирано :vozbud: ,а од познативе и Рики исто :D )

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јака работа е Дамблдор да ти постира во фан клуб :D

(а башка и Иван и Дијаманте ни имаат постирано :vozbud: ,а од познативе и Рики исто :D )
Добар си.:D
Инаку и јас сум за Челси.;)
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!
Како што Анчелоти си отиде по 2 сезони, а беа првата 1-ви, а другата 2-ри, како Ди Матео доби клоца, а ги доведе до титула во Лигата на Шампионите (и најмалку што можеше Роман да направи беше, да го врати на својата стара позиција- помошник тренер), и како Бенитез (мислам дека тој ги водеше тогаш) во Лига Европа до титула, како и да е доби отказ, и затоа мислам дека треба и Мурињо да го напушти Стемфорд Брич. А пак од друга страна, не можеш да правиш првокласен тим со Торес, Вилијам и Ето- кој за фудбал е веќе стар! На овој тим и те како му фали Лукаку.:)

Инаку да, тоа против Сандерленд не беше пенал.;)
Еее да одма отказ и за Мурињо. Роман цело време си го планираше неговото враќање и мислам дека ќе остане повеќе време тренер на Челзи. Мене не ми смета што играме дефанзивно кога тоа си носи резултати. Оваа година сите знаеме што ни фалеше некој добар напаѓач. Затоа и губевме бодови со екипи што се бранеа. Само потсети се како игравме во дерби мечевите, замисли наредна сезона што ќе биде со уште некое засилување. Колку тимови го сакаат Мурињо за тренер, ние одма ќе му даваме отказ. Категорично не. Од овие што ги наброја само за Анчелоти ми е криво, многу добар фудбал игравме тогаш.

А за тоа кој играч беше најдобар сезонава и за мене е Азпиликуета. Обожавам да го гледам. Он и Кејхил ни се најпогодени засилувања во последно време, стабилни и константни и донесени без некои големи очекувања (бар за мене). Секоја чест и за двајцата.

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добар си.:D
Инаку и јас сум за Челси.;)
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?
Ако не те мрзи барај едно 700 страни уназад дебатиравме за истово :D

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Многу ми се смешни некои зјајки што го кудат Мурињо овде. Шо сакате бе? Титула? Без класа напаѓач, ташак титула. Финале во ЛШ? Со Луиз и Рамирес у средина, ташак тоа. Ги заборавате 6-0 против Арсенал, 4-0 против Тотенхем? Овој тим не е изграден од Мурињо, од неговите бивши играчи цело време во Челзи се само Чех, Тери, Лампард и Кол, Микел, сите заедно имаат преку 100 години. Ај да ги погледнеме засилувањата на Мурињо каков допринос имаат оваа сезона, споредено со нивната возраст. Вилијан, одлична сезона, а дојде од украинската лига. Ширле, на 23 години има 7 гола. Ван Гинкел, 2-3 утакмици изигра, тешка повреда имаше момчето. Ето, на негови 33 (можда и повеќе) години има 12 гола севкупно, а дојде од Анжи од Дагестан, кај што ваљда колат курбан пред утакмица. Матиќ, која стабилност ја донесе на средината тоа е чудо едно, сетете се против Сити кога го снема Јаја Туре. Салах, 21 година Египќанец од Базел швицарска лига, па покажа дека има многу голем потенцијал. Шварцер, се лизга чат-пат, ама си покажа дека на 40 години е и те како солиден голман. Тоа што не можеме да ги победеме послабите екипи кои се бранат, е токму заради недостигот на некој физикалец напаѓач, кој на свој грб ќе повлече 2 дефанзивци и ќе отвори дупка. Памтете, Челзи догодин ќе бидат 2 пати посилни од оваа сезона.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Најбољи играч што сум го гледал оваа сезона во Челзи е тој што имаше брат на кого му ја скршија кичмата овие апашиве оценка за него 10/10 .[DOUBLEPOST=1399329342][/DOUBLEPOST]
Моментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!
А Зоки што е ? :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!
Не сум ја некое мерило за квалитет, не е толку тешко поквалитетен пост од мене да направи :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Зорица :pos: , оф мори Зорке што дочека :pos:[DOUBLEPOST=1399330143][/DOUBLEPOST]@ManowaR кај ги спомна играчиве кажи нешто и за Торес оти јас Торес го гледам како засилување кое го купуваме секоја сезона и уште чекаме да се прилагоди :icon_lol:[DOUBLEPOST=1399330292][/DOUBLEPOST]

We are bad boys :свиркам:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom