Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!Нема везе и Норвич да ги тепавме немаше титула да освоиме, се заебавме со Сандерленд. Таму да освоевме бод да не не заебеше судијата, и 3 со Норвич ќе беше поинаку ама то е.
Добар си.Јака работа е Дамблдор да ти постира во фан клуб
![]()
(а башка и Иван и Дијаманте ни имаат постирано,а од познативе и Рики исто
)
Челзи.Добар си.
Инаку и јас сум за Челси.
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?
Еее да одма отказ и за Мурињо. Роман цело време си го планираше неговото враќање и мислам дека ќе остане повеќе време тренер на Челзи. Мене не ми смета што играме дефанзивно кога тоа си носи резултати. Оваа година сите знаеме што ни фалеше некој добар напаѓач. Затоа и губевме бодови со екипи што се бранеа. Само потсети се како игравме во дерби мечевите, замисли наредна сезона што ќе биде со уште некое засилување. Колку тимови го сакаат Мурињо за тренер, ние одма ќе му даваме отказ. Категорично не. Од овие што ги наброја само за Анчелоти ми е криво, многу добар фудбал игравме тогаш.Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!
Како што Анчелоти си отиде по 2 сезони, а беа првата 1-ви, а другата 2-ри, како Ди Матео доби клоца, а ги доведе до титула во Лигата на Шампионите (и најмалку што можеше Роман да направи беше, да го врати на својата стара позиција- помошник тренер), и како Бенитез (мислам дека тој ги водеше тогаш) во Лига Европа до титула, како и да е доби отказ, и затоа мислам дека треба и Мурињо да го напушти Стемфорд Брич. А пак од друга страна, не можеш да правиш првокласен тим со Торес, Вилијам и Ето- кој за фудбал е веќе стар! На овој тим и те како му фали Лукаку.
Инаку да, тоа против Сандерленд не беше пенал.![]()
Ако не те мрзи барај едно 700 страни уназад дебатиравме за истовоДобар си.
Инаку и јас сум за Челси.
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?
Се пишува Chelsea, односно тоа sea оделно значи море и се изговара си, а не зи.Челзи.
А Зоки што е ?Моментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!
Не сум ја некое мерило за квалитет, не е толку тешко поквалитетен пост од мене да направиМоментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!