dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.365
Ај дур си на темава и пиши до каде стигна Цементара со резултативеИма школи за сите млади категории![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај дур си на темава и пиши до каде стигна Цементара со резултативеИма школи за сите млади категории![]()
Се откажаа од настапот во четврта лига на полусезонаАј дур си на темава и пиши до каде стигна Цементара со резултативе![]()
Се откажаа од настапот во четврта лига на полусезона
Нивниот сениорски тим се состоеше од играчите од нивните младинци и кадети, плус некои од тренерите на младите категории. Ваљда пошто им се поклопуваа термините со утакмиците во млади категории, решија да се повлечат од натпреварувањето.
Ќе си се реактивираат пак идна годинабуууууу
И сега РИП сениорска Цементара а ?
Од дамна не сум пишал во темава..што се има десено у меѓувреме ?
Можно е да се реактивирале во општинска лига, ама не верувам...Од дамна не сум пишал во темава..што се има десено у меѓувреме ?
Почната е, се играше едно коло во Пржино, ама не загледав кои точно играа, иако мислам дека беа ССК и некои што играа во дресовите на Сопиштеизглеа не играат пошо не видов воопшто да има почнато ОФС Кисела Вода...
Не, на нивното игралиште моментално функционира академија Кул, и имаат плус екипа во четврта лига.Функционира ли клубов?
Клуб со кој пораснав и за да не плаќаме карта го слушавме првото полувреме на радио пренос па одевме на утакмица на второ полувреме тогаш немаше никој на врата.Памтам и првото гостување ми беше со Цементарница финале на куп Победа-Цементарницс во Струмица и памтам изгубивме 3:1Култен клуб. Мислам дека ми беше прв фудбалски натпревар шо го гледав во живо, Беласица - Цементара некаде далечната 2002 или 2003 год.