Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да има ако ти е голем коеф некогаш ти ја враќаат уплатата и плус ваучер од нив.
Имам 60коеф без таа што ме падна..Јас пак ќе ги реинвестирам,само не бев сигурен дали моzе да се игра пак,бидејќи ми рекоа демек само со картичка ако си изиграл ваzело.

Иначе додека сум тука,Перуџа-Мацерата одбојка 1..Атанасијевиќ ќе ги реши.:cool:

И Англиска лига беше местена. Ливерпул нема да го победат Челзи ? Па кој кур се тие Челзи бе од Сандерленд и Атлетико го јадат дома ќе ги тепале Ливерпул, и тоа на гости и плус со втор тим ? А бе ајде. Фергусон ја наместил за Пул да не освои трофеј, башка Ливерпул ќе добие пари од местенката и оп ќе купат некој другата сезона. (y)

Имам 60коеф без таа што ме падна..Јас пак ќе ги реинвестирам,само не бев сигурен дали моzе да се игра пак,бидејќи ми рекоа демек само со картичка ако си изиграл ваzело.

Иначе додека сум тука,Перуџа-Мацерата одбојка 1..Атанасијевиќ ќе ги реши.:cool:
Не не важи играта втора шанса ако не е уплатено со ск картичка.

Кои хаос резултати, добро што пуштив само еден тикет без врска на 100 ден :icon_lol:

А бе ајде глуп, минатото коло играв Атлетико да не тепаат, одвај тепаа, сега се мислев да ги играм пак ама баталив и 1-0 губат...
Ај нека ја свртат да не ми биде криво.
А Валенсија ја тепавте...пфффт..

Штета за Атлетико многу веројатно една ваква сезона може да ја завршат без ниедна титула, ама тоа е фудбалот не се дава титула на 90% одиграно.

Челзи ебате неспособната екипа со најпреценетиот тренер. Мизерии

Челзи 0-0 Атл.Мадрид 2-0.
Што е следно губи вечер Реал :ROFLMAO: :icon_lol:

Една работа у врска со кладење ја знам и сигурен сум дека е така и секогаш ја игнорирам. Игра си сингл и лапај си. Челзи мртвите ги играм и Рома пичките... да играв сингли годинава на тие коефициенти што ги имам фатено ќе имав сега Мерцедес, сега они нек си го возат

Поправно за вечер

Лион гг2+
Милан гг2+
Реал гг2+

2/3 100/600

Днипро ако не победат ќе му одам до Украјна и ќе му ебам мамицата на сите до еден..после избегнувањата на Челзи,Атлетико и Рома заслужив и јас да фатам барем

Ајде бе Севиља и Жил Висенте давајте по еден гол, да земеме некој денар и денеска !! :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom