Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Малага-Елче 1x 1.30 коефициент ме заеба за 12 500,Елче со црвен картон при крајот.

^ Во последен момент се предомислил.

Атлетико >2
Брага >2
Андерлехт >2

Ги траснав за иљадарче шо мислите добитен сум ? :)

Има бонус во спорт лајф ама без картичка уплатено ?

А бе ајде глуп, минатото коло играв Атлетико да не тепаат, одвај тепаа, сега се мислев да ги играм пак ама баталив и 1-0 губат...
Ај нека ја свртат да не ми биде криво.

Ме нејќеше среќата денеска. Киево беше распарчен од сите страни, дури и со играч помалку играа 25 минути, ама Торино беа доста непрецизни во нападот. Посебно тој недокваканиот Меџорини што промаши во 88ма минута, мамето негово. Еден на еден со голманот во одлична ситуација и можност каде сака да шутира, а овој во нозете му шутираше.

Јеби га...

Не бе не е местен трофејот во шпаниа, Барса кикса еве и Атл Мадрид губи 0-1.

Не бе не е местен трофејот во шпаниа, Барса кикса еве и Атл Мадрид губи 0-1.

ДА бе , треба да терпаат све до крај, за свакое коло ти на спортска да фаќаш.

1.20 на двојка бе, кого заебаваат они бе?

Има, но треба да имаш минимум 9 утакмици и минимум 1.5 коеф
(y)

A ако те падне само една утакмица,а имаш коефициент над 29,има бонус(поврат на уплатата) ? Во Моцарт нема врска дали си уплатил преку картичка или не,ме интересира во Спорт Лајф како е..

(y)

A ако те падне само една утакмица,а имаш коефициент над 29,има бонус(поврат на уплатата) ? Во Моцарт нема врска дали си уплатил преку картичка или не,ме интересира во Спорт Лајф како е..
Да има ако ти е голем коеф некогаш ти ја враќаат уплатата и плус ваучер од нив.

Да ова е македонско првенство па наместено е
Сакаш да кажеш дека Атлетико не е доволно силен да го победи Леванте и тоа во случај кога се бори за трофеј ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom