Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гладбах-Маинц 1
Брауншваиг-Аугсбург 2
Штутгарт-Волсбург ГГ3+
Утрехт-Витесе ГГ3+
Евертон-Сити ГГ3+
Барса-Гетафе 4+
Осасуна-Селта 1 :place:

Евертон 2 и т2 или на 500 или на 1000 ќе ја пуштам.
За 1000 ја пуштив. :vozbud::cool::свиркам:
Тикет во соодветна тема за 10-15 мин да се наполни малце телефонот.
Претходниот месец распукав сингл играње 90% + добитни тикети, и овој месец почна доста добро ај да видам како ќе оди.

се мислам за Барса б со Кордоба, последни кола се, барса б не смее да влезе во прва лига ради правилата, некоја од наредниве утакмици вклучително и оваа ќе мора да ја крцне за таа намена, x e 3 a двојката на кордоба е 3.50...

http://www.rezultati.com/utakmica/C2WNJ40n/#detalji

џабе, џабе кога оној умрен Манчестер ми зема едно BMW сезонава..

уфф Гранолерс - Хуеска ракометот ја имам under 51,5 , завршува со точно 51 гол .. а на истиот тикет ги фаќам Галата 1 и Бешикташ 3+ у 94 и двете.. Судбина му било на тикетот да биде добитен :D

Гледам доста пцувањена Фулам али ја ке речам Браво Фулам шо испаднавте копуци низаедни.
Најомразена екипа шо неможам да ја поднесам зато шо верувајте кога и да ја уплатев играа контра мене колку пати само пари ми имаат земано во последни минути.Нека патат, судбината од Портсмут да ги снајде а исто и овие Ковденбит шо денес во 95 мораа да примат гол гомнарите.

Како и да е кој уплати ОФК во Моцарт си фати лесна пара Србите денес донесоа профит исто и Јавор со Воса

За утре

Енвигадо 2 6,50 ако го начекате на олку до утре ;)

Последно уредено:
Гледам доста пцувањена Фулам али ја ке речам Браво Фулам шо испаднавте копуци низаедни.
Најомразена екипа шо неможам да ја поднесам зато шо верувајте кога и да ја уплатев играа контра мене колку пати само пари ми имаат земано во последни минути.Нека патат, судбината од Портсмут да ги снајде а исто и овие Ковденбит шо денес во 95 мораа да примат гол гомнарите.

Како и да е кој уплати ОФК во Моцарт си фати лесна пара Србите денес донесоа профит исто и Јавор со Воса

За утре

Енвигадо 2 6,50 ако го начекате на олку до утре ;)
Шо чудо е ова никаде неможам да го најдам ?

За денес

Челзи 1&2-3 2.60
Алмериа 1 1.60
Севиља 1 1.80
Милан 1 2.60

Вреди да се проба сингл Реал-Валенсија 5+, за похрабрите 7+ 2.10/5.00[DOUBLEPOST=1399195681][/DOUBLEPOST]И уште една што вреди за сингл Јаблонец-Плзен 5+/7+ 4.60/25.00

Последно уредено:
Челзи 4+
Реал Мадрид 4+
Атлетико Мадрид 3+
коеф:6.7
Уплата:100ден.

AC Milan - Inter - 1
Levante - Atletico Madrid - 2-2 & 3+
Sevilla - Villarreal - GG & 3+
Real Madrid - Valencia - GG второ полувреме

Тапа понуда ама ќе ги пробам..

Sochaux v Nice 1
Arouca v Gil Vicente X

5.73

Го скршив малерот малку минатиот викенд, па да пробам и овој.

Киево-Торино 2&T2 коеф. 3.5

Зошто и како не е ни важно, се додека излезе типот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom