Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Менувам Samsung Galaxy Note 3, одлично сочуван, без гребаници и со кутија, за iPhone 5S црн или златен со моја доплата.

Менувам Samsung Galaxy Note 3, одлично сочуван, без гребаници и со кутија, за iPhone 5S црн или златен со моја доплата.
да не го продаваш?
пиши дали е 9005, боиче и цениче на ПП :)

Некој да шитка силиконска маска и скрин протектор за Galaxy S5 ?!

http://m.ebay.com/itm/400601415012?nav=SEARCH&sbk=1 kade mozam da najdam vakva futrola kaj nas i kolku pari?

нигде.[DOUBLEPOST=1399197002][/DOUBLEPOST]
Некој да шитка силиконска маска и скрин протектор за Galaxy S5 ?!

Скрин протектори имам.[DOUBLEPOST=1399197034][/DOUBLEPOST]

Ако си за нов 5S пиши по ПП ќе се договориме...

Продавам HTC Sensation, одлично сочуван, без никакви гребнатини, заедно со оригиналната кутија.

prodazba na mobilni
alcatel ot807 bel 900den
alcatel ot806 crn 900den
alcatel ot806 plav 900den
alcatel ot991 crn 2400den[DOUBLEPOST=1398863340][/DOUBLEPOST]prodazba na mobilni
alcatel ot807 bel 900den
alcatel ot806 crn 900den
alcatel ot806 plav 900den
alcatel ot991 crn 2400den

Продавам HTC Sensation XE, одлично зачуван во перфекна состојба, чуван е цело време во футрола и со фолија, го продавам комплет со кутија, оригинал слушалки, полнач, мемориска картичка од 16ГБ која што доаѓа заедно со мобилниот и дополнителна купена гумена оригинал футрола, цена 6000 ден. без замена.

Sent from my iPad using Tapatalk

Htc desire 500 nov neotpakuvan so garancija od t mobile,ili menuvam za s4 so moja doplata

Продавам HTC Sensation XE, одлично зачуван во перфекна состојба, чуван е цело време во футрола и со фолија, го продавам комплет со кутија, оригинал слушалки, полнач, мемориска картичка од 16ГБ која што доаѓа заедно со мобилниот и дополнителна купена гумена оригинал футрола, цена 6000 ден. без замена.

Sent from my iPad using Tapatalk

6k za 3 godini star telefon toa e toa!

6k za 3 godini star telefon toa e toa!

Мојот е стар 1 год. а моделот е стар 3 год. па не ми се исплати под таа цена да го дадам како нов е ако не оди нема да го продавам ке си го чувам за мене, сегде по огласиве испод 7000 не го даваат колку требаше да го дадам 3000?

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Барам с4 мини немора да е нов но да е добро сочуван , пратете понуда и успат ако може да ме посоветува некој се двоумам помегу с3 и с4 мини па искуства и што би било подобро да земам , поздрав

Барам с4 мини немора да е нов но да е добро сочуван , пратете понуда и успат ако може да ме посоветува некој се двоумам помегу с3 и с4 мини па искуства и што би било подобро да земам , поздрав

с3 мини и с4 мини нови на лагер, ако те интересира...

Продавам Sony Ericsson Xperia X8 -- перфектна состојба , со гратис нови маски во црна боја - 2.000 ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom