Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The monuments men одличен е, одличен! Кастот е перфектен, ми се свиѓа приказната, базиран е на вистинита приказна од втората светска војна. Да го гледате обавезно.

Кога сме кај 2Св.Војна дајте некој добар предлог на таа тема. Гледани ми се Перл Харбор, Рајан

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787
The monuments men одличен е, одличен! Кастот е перфектен, ми се свиѓа приказната, базиран е на вистинита приказна од втората светска војна. Да го гледате обавезно.

Кога сме кај 2Св.Војна дајте некој добар предлог на таа тема. Гледани ми се Перл Харбор, Рајан
Enemy at The Gates ... Downfall ..... Schindler's list ... али дефинитивно врв е мини серијата Band of Brothers

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Flags of Our Fathers, Letters From Iwo Jima, The Book Thief...
и тие од Мојсо...

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
[DOUBLEPOST=1399153449][/DOUBLEPOST]А и ова
:ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Обавезно гледај ја Band of Brothers серијата е совршена. Исто и филмовите што се предложени погоре се супер да не се повторуваме. Еве нешто и од мене The Boy in the Striped Pajamas, The Pianist, Valkyrie, Black Book, Max Manus: Man of War, Into the White, The Counterfeiters

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
го пуштив филмот првите 5 минути го гледав мислејќи дека јас не сум у реду, после 5 минути се смеев на секоја сцена и муабет у филм, станав и го избришав од хард дискот.
ти мора да си го гледал овој http://www.imdb.com/title/tt3384904/?ref_=fn_al_tt_5

а не овој http://www.imdb.com/title/tt1921064/?ref_=fn_al_tt_1

Добар Џон Сноу одличен филм.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја имам гледано ДУРИ 4 филма од Кјубрик. Не е ок. :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387

Thin red line

Kajgana Shop

На врв Bottom