Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Само јас ли останав што не сум го гледал Шајнинг, ајде веројатно наскоро ќе му дадам шанса

Само јас ли останав што не сум го гледал Шајнинг, ајде веројатно наскоро ќе му дадам шанса
+1...или гледан ми е ептен многу одамна, па воопшто не ми текнува на него...

The monuments men одличен е, одличен! Кастот е перфектен, ми се свиѓа приказната, базиран е на вистинита приказна од втората светска војна. Да го гледате обавезно.

Кога сме кај 2Св.Војна дајте некој добар предлог на таа тема. Гледани ми се Перл Харбор, Рајан

The monuments men одличен е, одличен! Кастот е перфектен, ми се свиѓа приказната, базиран е на вистинита приказна од втората светска војна. Да го гледате обавезно.

Кога сме кај 2Св.Војна дајте некој добар предлог на таа тема. Гледани ми се Перл Харбор, Рајан

Enemy at The Gates ... Downfall ..... Schindler's list ... али дефинитивно врв е мини серијата Band of Brothers

Flags of Our Fathers, Letters From Iwo Jima, The Book Thief...
и тие од Мојсо...

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1399153449][/DOUBLEPOST]А и ова
:ROFLMAO:

Последно уредено:

Thin red line

Razbirliv sum bil snosti, ne se bunete. :D
Ne zasluzuvate komentar za negledan eben Shining more! Uste pomalku za negovo hejtanje.. (y)

Koa citat losite revjua :pos:

здраво на сите во форумот . ми треба малку помош околу поставување на камин за парно греење во куќа приземје 70 м2 и спрат 90 м2 ,оџакот е внатрешен грчки 20 цм Ф , вкупна површина е 160 м2
-каков камин да земам, бренд и колку киловати ( јас си правам сам математика ама слаб сум по тоа околу 19 кв)
-какви радијатори или панели да си земам,
-каква пумпа за да постигне до горе идеално
-какви цевки е најдобро ,бакарни или алупласт и кое ф

и на крај ми треба мајстор да пусти барем цевки по собите пред да ставам кошулица ,бидејќи куќата е во тек со изградба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom