Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
10290653_273686439478761_5501868055543117121_n.png

Многу ми е моќна сликава, кавер ќе си ја ставам.:love:

:love::drk::love::drk::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Аморим во ол стар тимот :cuc: На кучкава леб што и да дадовме и ја научивме ракомет да игра :facepalm: Кликовац срце не ме разочарувај бугарски воз гласови што правев за тебе, ТВОЈА Е, во финале без нога остави ја!!!!!!!

Вардар тепаше денес, утре се на ред девојкиве, мислев ќе намали еуфоријава ама џабе, уште рока до таван. Ајде девојки, за финале, горди сме на вас.

добра задница имат чупево, и симпатично е :rolleyes:[DOUBLEPOST=1399107125][/DOUBLEPOST]
:love::drk::love::drk::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Аморим во ол стар тимот :cuc: На кучкава леб што и да дадовме и ја научивме ракомет да игра :facepalm: Кликовац срце не ме разочарувај бугарски воз гласови што правев за тебе, ТВОЈА Е, во финале без нога остави ја!!!!!!!

Вардар тепаше денес, утре се на ред девојкиве, мислев ќе намали еуфоријава ама џабе, уште рока до таван. Ајде девојки, за финале, горди сме на вас.

од цел форум како се заљубив во обраатна бе какооооооо????!!! :facepalm::D

Хејтајте ја вие Аморим колку сакате, кине девојката.

Се е спремно, опремена сум скрос, адреналин полека се дига, пивце до мене и идемооооооОООООООООООООООоо!!!!

Овации за Јока и Лекиќ. :cuc:[DOUBLEPOST=1399131013][/DOUBLEPOST]Лејно наша била бе.. Античка македонка, потомка на големиот Александар Македонски...:cuc:

Амандин СУЗАНА Лејно! :love:

Последно уредено од модератор:
Katastrofa nevidena, kakvi skapanici da nemoes da daes gol 15min c c c

Јбг ,тоа е ...
Ни фали искуство , тоа се чини беше пресудно на моменти.Со оглед на негативата што ја имавме на полувреме, докажавме дека можеме да се вратиме, и се вративме, малку фалеше и да триумфираме.

images
:love::cuc:

Последно уредено:
Каква била тактиката што ја вежбале на тренинзи од Кастратович уште не ми е јасно , во нападот беа најлоши у свет. Да се незнаело гол да се даде, да не беше Лејно ке го изедеа 10 разлика ццц ... најлоша утакмица мора да се поправат утре

п.с мора нов тренер од следната сезона реално..[DOUBLEPOST=1399139379][/DOUBLEPOST]и тајм аут во најлош момент, читав по фб и дека не гледала на графчиња дали ке се шутирало тогаш, ама како можеш да бараш тајм аут при пасивен напад

Ме разочара Индира со тактикава и мене. Против најдобрата одбрана да идеш секој напад на раб на пасивна игра е недозволиво. Плус со голман ко Волтеринг што изнудени удари ги јаде за доручек не може да се игра. Со играч помалце играа 14 мин сигурно и незнам дали дадовме гол во таква ситуација. Крилата невидливи со играч повеќе кај нас, ниедна топка не стигна до нив, а се знае каде има најмногу простор кога имаш играч повеќе. Меѓутоа, браво за девојките затоа што второто полувреме изгинаа сите. Тоа е што е, за прва година заедно и тоа каков успех е Ф4. Утре на победа против Мите, мада ептен ќотек изедоа, незнам колку ќе се опорават до утре.

Последно уредено:
Каква била тактиката што ја вежбале на тренинзи од Кастратович уште не ми е јасно , во нападот беа најлоши у свет. Да се незнаело гол да се даде, да не беше Лејно ке го изедеа 10 разлика ццц ... најлоша утакмица мора да се поправат утре

п.с мора нов тренер од следната сезона реално..[DOUBLEPOST=1399139379][/DOUBLEPOST]и тајм аут во најлош момент, читав по фб и дека не гледала на графчиња дали ке се шутирало тогаш, ама како можеш да бараш тајм аут при пасивен напад
помошниот тренер на индира и рече да побара тајм аут , индира прво појде па се врати па тој булатовиќ и рече, инаку нее крива она, криви се ракометарките .

Не знам ни што ми кажа после мечот. Но, толку силно ме урди во дијафрагмата што 30 минути ми се повраќаше. Ова беше намерно удирање. Никогаш досега не сум реагирала на вакви дуели, но ова ги премина сите мерки. Па уште и судењето. Ми се гади од сето ова. Најискрено, со солзи во очите зборува Андреа Лекич додека со силни болки во стомакот се движи кон соблекувалната

Не знам ни што ми кажа после мечот. Но, толку силно ме урди во дијафрагмата што 30 минути ми се повраќаше. Ова беше намерно удирање. Никогаш досега не сум реагирала на вакви дуели, но ова ги премина сите мерки. Па уште и судењето. Ми се гади од сето ова. Најискрено, со солзи во очите зборува Андреа Лекич додека со силни болки во стомакот се движи кон соблекувалната
Извор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom