Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ме разочара малку el aura (the aura) одличен рејтинг и интересно изгледаше приказната ама на крајот излезе многу досаден филмот

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
vcera go gledav shining film koj nikogas nisto slicno nema da bie prikazano na filmsko platno mozda nekoja bleda kopija so znam kakvo parce od film neverojatno kakov soundtrack auu rusenje mocanje pocetokot na filmot kinenje cela misterija dark forest glumata neznam koja e bolji dali ona u one flew over the cuckoo's nest ili ovoj ebenje brate

pa posle i vertigo i koa vidov koj e reziser se mi stana jasno

bicycle thieves-ona topenje neznam toa e makata koja go goni covekot negovite planovi potragata za uspesnost,planovite,parite vremeto na kraj cekorese kako eden od mnogute posramoten public ponizuvanje ednostavno najlosoto stvarno mi padna zal znaci koj ne go gleal filmovov obavezno 1948

poise nareden pat :X3:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Само јас ли останав што не сум го гледал Шајнинг, ајде веројатно наскоро ќе му дадам шанса

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Само јас ли останав што не сум го гледал Шајнинг, ајде веројатно наскоро ќе му дадам шанса
+1...или гледан ми е ептен многу одамна, па воопшто не ми текнува на него...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
И мене не ми е гледан. Ама е еден од филмовите кои ми ги имаат раскажувано и после некако немам желба да седнам да ги изгледам.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Pompeii.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Да го видиме Џон Сноу во филм
го пуштив филмот првите 5 минути го гледав мислејќи дека јас не сум у реду, после 5 минути се смеев на секоја сцена и муабет у филм, станав и го избришав од хард дискот.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не сум сигурен дека Кјубрик е за мене, го пуштив трејлерот на Клокворк :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom