Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу "звезди" нема да ти седнат на клупа, еден Фабрегас цело време со сила го буткаа во некоја никаква формација само за да игра.
Инаку Тер Штеген го замислувам на следното Класико :drk:

starting 11: Pinto, Alves. Adriano, Mascherano, Bartra, Xavi, Busquets, Iniesta, Alexis, Pedro i Messi.

Неможе да се созвземе Штеген од солзите, емотивен проштален натпревар

Ко може да пишуваат дека ни е таргет Куадрадо. Човекот во живот нема играно десен бек, нас замена ќе ни бил за Дани Алвес. Колку е тешко да се најди замена за него, не можи со зборови да се кажи. Монтоја не пишувајте дека ќе си оди по стотти пат пишувам, го продолжи договорот до 2018 пред некој месец.

Премногу "звезди" нема да ти седнат на клупа, еден Фабрегас цело време со сила го буткаа во некоја никаква формација само за да игра.
Инаку Тер Штеген го замислувам на следното Класико :drk:
Не заебавај, у Баерн има милион и никој не сака да си оди, сите се борат за место у тимот.. тоа шо управата кај нас форсира некои играчи тоа е друго.

Неможе да се созвземе Штеген од солзите, емотивен проштален натпревар
10264827_664965183539666_3289994058890842164_n.jpg

Ете ви ги и Педро и Санчез. Ако си имаат психички проблеми Меси не им е крив. Сами пред гол се понашаат како халфови од трета македонска лига.

баш сакав да прашам за Куадрадо..кое е вашето мислење за него, не сум ја гледал Фиорентина многу оваа година

Каков Јапански гол примивме :facepalm:
btw Судијава не е чудо црвен да ни даде:mad:

Веќе јасно е кој ни е новиот голман.
Bmtwe50CUAAdQK2.jpg

баш сакав да прашам за Куадрадо..кое е вашето мислење за него, не сум ја гледал Фиорентина многу оваа година
Квадрадо е моторот на тимот сезонава у Фиорентина, игра како десно крилен напаѓач, има неверојатна техника, дрблинг, прием, шут, ЦЕНТРАШУТЕВИ, брз, а од дефанзивен аспект го знам од Удинезе таму играше класичен десен бек али мислам дека немаше баш голема минутажа пошто Баста беше стандарден, па го пратија на позајмица во некој послаб тим, таму се покажа добро, од таму на позајмица у Фиорентина и сезонава го откупија целосно.
https://www.youtube.com/watch?v=lajEptHUxD0[DOUBLEPOST=1399130725][/DOUBLEPOST]Фабрегас влага-даваме гол :cool:

Последно уредено:
Го добивме колата :icon_lol: Ај сега релаксирано, да им ја дадеме на Атлетико последно коло и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom