Фан клуб - РК Вардар

Што ќе им прајме ние на играчите ???
Нема само да се трупаат, ете ако сварно дојде и Македа сезонава, не ни треба друг десен бек, зашто он ќе биде замена за Петриќ. Ама да почекаме да објават официално се, па ќе може да се прават вакви муабети, вака само на празно прајме муабет.

Ако е така тогаш на лев бек ке имаме догодина 4 играчи Горбок, Лац , Лазаров и Растворцев. А кога ке си оди дедо Петрич остануваме само со Душебаев кој неможе да дава голови од 9+ метри поради висината и Македа кој е претежно задолжен за одбраната и не е познат како голем голгетер како на пр. Маркович кој е слободен играч до година и дава голови од 10 метри без проблем.

Не ни требаат нови крила, ни треба десен бек и голман, тоа мора да е приоритет. На левата бековска позиција сме одлично покриени, на среден може да се земе уште еден играч али приоритет мора да биде десен бек и голман.

Комити повеќе пеат отколку што ја гледаат утакмицата, а Пирати се обесиле на ограда и ќутат :pos:

А судииве планираат да дадат 2минути на утакмицава? 10 жолти поделија

Дали на Лазаров мали тоа конечно сезонава му пораснаа мадиња? :icon_lol:

Sudiive cule za pasiven?

ALEEEEKSSS:vozbud:

Судииве влечат јако за Вардар, Атман и Наумче ги нема, сеа е шансата за поголема разлика.

Судииве влечат јако за Вардар, Атман и Наумче ги нема, сеа е шансата за поголема разлика.
Дај не зезај у што има Вардар предност,у главном имаа ист критериум,сеа тоа што лино скока по линијана ко у золишка да е тоа е друга работа.

Ракометот од двете екипи треба да влезе во учебниците и предавањата по спортскиве училишта...

Какви акции на Вардар, да не знаеш од кој да се пазиш :cuc:

Кое лигле е Миркуловски, да беше фудбалер, ќе играше за Барселона.

Голманиве :pos::tapp::facepalm:

Многу фрлени топки во празно на Вардар им беа вратени назад и да не зборам за одбраната која ја играат, заслужија едно 7 исклучувања, посебно Абутовиќ.[DOUBLEPOST=1399047922][/DOUBLEPOST]Филип три пати по ред сам ја поминува одбраната еден на еден и судииве свират фаул откако ќе дојде во позиција за гол :pos:

Малумбрес конечно одбрани удар!!! Но, сепак беше свирнат фаул над Миркуловски. :D Дибиров конечно се разигра после бледите изданија против Флензбург

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom