Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ме фаќа трема и нервоза за утре. Се ми е спремно, цела атмосфера за гледање. :pipi:

Мене цела недела веќе ме држи. Едвај чекав да почне Ф4, а кога ќе почне, едвај ќе чекам да заврши. Премногу стресни утакмици во последно време :D

Последно уредено:
Пет Црногорки у тимов, плус голманката на Будуќност. Не искинала нивната spam армија. Затоа нашиве ќе ги скинат нив на теренот.

Андреа ја нема. Ако. :sneaky:
Леле знаееееев!!!:pos:
Сакав да те тагнам кога го постирав и да ти пишам што правиме сега, ама викам ај гарант сама ќе си се произнесе.:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1399031293][/DOUBLEPOST]
Пет Црногорки у тимов, плус голманката на Будуќност. Не искинала нивната spam армија. Затоа нашиве ќе ги скинат нив на теренот.
Најмалите држави се секогаш најголеми интернет спамери. :icon_mrgr:
И ние не сме толку за жалење.:LOL:

Затоа пишав. Не фатија у ек на изборна кампања, спамерите беа зафатени со тоа. Али ќе видат нареден пат. :D

Затоа пишав. Не фатија у ек на изборна кампања, спамерите беа зафатени со тоа. Али ќе видат нареден пат. :D
Ќе се вратиме јачи од икада!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Нареден пат, 10 таба отворени, има систематски да се поделиме, па потоа има само Вардарки да ги има у ол стар.:pipi::icon_lol:

Леле знаееееев!!!:pos:
Сакав да те тагнам кога го постирав и да ти пишам што правиме сега, ама викам ај гарант сама ќе си се произнесе.:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1399031293][/DOUBLEPOST]
секако дека ќе пишам, па ваква неправда во Стразбур треба да се пријави. :mad:

секако дека ќе пишам, па ваква неправда во Стразбур треба да се пријави. :mad:
Убаво си кажа @ElNinho - не фатија неспремни, ама нареден пат, нема да се случи ваков превид и пропуст. :D

cveke-2.jpg

cveke-3.jpg

Еве ги радосни со торта, утре нека нè израдуваат со пласман во финале. :love:

Нашиот бекТатјана Хмирова, прогнозира позитивен резултат за утрешниот меч со Будуќност, во полуфиналето од Лигата на шампионите, но само доколку се запрат ударите од далечина на црногорските ракометарки.

„Будуќност има одлична одбрана, но и ние мораме да се сконцетрираме на нашата игра и да се обидеме да ги минимизираме нивните удари од бековските линии. Ако успееме, тогаш ќе може да се концетрираме на нашиот напад и тогаш сѐ ќе биде во наши раце. Знам дека ако мечот зависи само од нас, ние сигурно ќе играме во финалето“, рече Хмирова.

Таа се радува од еуфоријата која поради овој настан владее во Будимпешта, но свесна е дека нема да има поддршка како во Скопје.

Супер е тоа што толку луѓе ќе дојдат да нѐ следат на натпреварите иако нема да биде исто како што е во Скопје. Сепак, се радувам што многу Македонци ќе дојдат да навиваат за нас во Будимпешта“, дополни Хмирова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom