831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.014
- Поени од реакции
- 12.692
ti imas li raboteno turcinka?
Не, јас сум со сиромашно сексуално искуство и затоа ја следам темава, колку-толку да имам познавање

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti imas li raboteno turcinka?
Nema vrska i siromasnite se luge.Не, јас сум со сиромашно сексуално искуство и затоа ја следам темава, колку-толку да имам познавање![]()
Лошо делуваат турскиве серии на тебе, помалку гледај.Еднаш ебев турчинка. Најсензуални жени, највеќе уживаат.
Не се искомплексирани и даваат се од себе.![]()
Лошо делуваат турскиве серии на тебе, помалку гледај.
Заебанцијата на страна, ама има нешто во тоа Турчинките што ги прави едноставно неодоливи. Поготово од Измир и околијата. Тоа какви жени има од таму, просто да се зачуди човек.Бре бре како ги проби. Пази сега: "еднаш ебев турчинка".
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
За да подоцна заклучиш какви се сите турчинки.
Самите си ставате "Ни" во муабетот, од невнимание, за да се добие - Ниеднаш. Сакате да излажите ама несвесното е посилно![]()
имаат две пички
...и четири цицкиимаат две пички
Заебанцијата на страна, ама има нешто во тоа Турчинките што ги прави едноставно неодоливи. Поготово од Измир и околијата. Тоа какви жени има од таму, просто да се зачуди човек.
И во право е до некаде типот. Нема да генерализирам, оти ги има и кај нив секакви, не се сите од ист калап.
Можам да зборувам само за тоа што сум искусил и ќе кажам оти имаат некој страшен сексапил и привлечност. Ако малце дозволиш слабост и изгубиш контрола врз себе, ти летна паметот по нив. После стварно рехабилитација ти треба за да се приземјиш.
Незнам како најточно да опишам, ама таква сконцентрираност на сексуална енергија, ретко сум сретнал во други жени.
Иначе, баш ме интересира @FARANG што би споделил околу Кореанките![]()
имаат две пички
FARANG, во Виетнам каков е ноќниот живот?Клуб MADE - Сеул, петок навечер
FIX - Сеул, петок вечер
Вакво нешто во Скопје?![]()
FARANG, во Виетнам каков е ноќниот живот?![]()
.Желба ми е до крајот на животот да пробам некоја црнкиња и азијатка(по можност јапонка)али тешко веројатно.
Еве шо вика енциклопедијата за убави (и не толку убави) жени http://www.beautiful-women-pedia.com/beautiful-jamaican-women.htmlЖелба ми е до крајот на животот да пробам некоја црнкиња и азијатка(по можност јапонка)али тешко веројатно.
Еве шо вика енциклопедијата за убави (и не толку убави) жени http://www.beautiful-women-pedia.com/beautiful-jamaican-women.html