Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Да се пофали некоја форумџика дали ќари некој Данец или Немец деновиве со ракометната треска во градот или пак слабо странци за ракометот?

Бре бре како ги проби. Пази сега: "еднаш ебев турчинка".
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
еднаш
За да подоцна заклучиш какви се сите турчинки.

Самите си ставате "Ни" во муабетот, од невнимание, за да се добие - Ниеднаш. Сакате да излажите ама несвесното е посилно ;)
Заебанцијата на страна, ама има нешто во тоа Турчинките што ги прави едноставно неодоливи. Поготово од Измир и околијата. Тоа какви жени има од таму, просто да се зачуди човек.
И во право е до некаде типот. Нема да генерализирам, оти ги има и кај нив секакви, не се сите од ист калап.
Можам да зборувам само за тоа што сум искусил и ќе кажам оти имаат некој страшен сексапил и привлечност. Ако малце дозволиш слабост и изгубиш контрола врз себе, ти летна паметот по нив. После стварно рехабилитација ти треба за да се приземјиш.
Незнам како најточно да опишам, ама таква сконцентрираност на сексуална енергија, ретко сум сретнал во други жени.

Иначе, баш ме интересира @FARANG што би споделил околу Кореанките :cool:

Заебанцијата на страна, ама има нешто во тоа Турчинките што ги прави едноставно неодоливи. Поготово од Измир и околијата. Тоа какви жени има од таму, просто да се зачуди човек.
И во право е до некаде типот. Нема да генерализирам, оти ги има и кај нив секакви, не се сите од ист калап.
Можам да зборувам само за тоа што сум искусил и ќе кажам оти имаат некој страшен сексапил и привлечност. Ако малце дозволиш слабост и изгубиш контрола врз себе, ти летна паметот по нив. После стварно рехабилитација ти треба за да се приземјиш.
Незнам како најточно да опишам, ама таква сконцентрираност на сексуална енергија, ретко сум сретнал во други жени.

Иначе, баш ме интересира @FARANG што би споделил околу Кореанките :cool:

Клуб MADE - Сеул, петок навечер

FIX - Сеул, петок вечер

Вакво нешто во Скопје? :icon_mrgr:

Не ми се омилени, тоест ич не ги сакам како луге така да тешко дека ќе бидам објективен за Кореа и Кореанките... За сексање се ОК мада каде каде послаби од талјанџанките, филипинките или индонезијките....[DOUBLEPOST=1398954555][/DOUBLEPOST]
имаат две пички

Коси им се, мора странично да ги онадуваш :icon_mrgr:

FARANG, во Виетнам каков е ноќниот живот? :D

ОК е ако знаеш каде да идеш... Комуњарска држава не се толку отворени АМА ако знаеш што каде и кога и те како е ДОБРО. Нема правила.... Во многу клубови во виетнам (ова е само во виетнам) шема е женскиве да не носат гакички :icon_mrgr:

Во Виетнам сакаш да посетиш full moon party во Da Nang

Вака ако го тргнеме државјанството на страна не сум имал ни врска не па нешто повеќе со македонка не пак странкиња.Досега само ми се посреќило едино со припадничкиве на помаливе етнички заедници во државичкава ни мила :D.Едино надвор од границиве што сум вкусил е бугарка(знам не е нешто за пофалба)али и пошто реално сме со иста физичка конструкција како народи не е некое доживување.Желба ми е до крајот на животот да пробам некоја црнкиња и азијатка(по можност јапонка)али тешко веројатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom