Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Мислењава се бруки. Го направивте готвењево како атомска физика да е. Ебате беља се работи за петнаес минути на два дена, ставаш набрзина намирниците во тенџере и тоа е. Демек е толку голема работа па сеа треба на гз да падниме.

На мојот домаќин друга му нема готвено како мене. А сите бивши му се инженерки :D[DOUBLEPOST=1395232740][/DOUBLEPOST]
Си го губат времето со некој со статистика подолу и од просечната ;) Кога некој има доволно, бара повеќе од клучевите од Аудито на маса. Не велам дека не преферираат добро ситуирани дечки, ама парите не им се пресуден услов. Мене материјализмот на Македонките ми беше најголем turn off. Како што реков, наши сме си, се знаеме. Примери има милион.

Мене чистење и готвење не ми е доволно, сам си работам што ми треба. Ти со тоа ако сакаш да придобиеш нечии чувства, незнам што да кажам.

Што им е на прво место?

Болд: Јас не сум најдобра за чистење и готвење. Со друго ги придобив чувствата на домаќинот. :sneaky:

Во врска со болдот: дали ти мислиш дека некоја долгонога, русокоса убавица, економски независна, некоја што е порасната во метропола, а не во некоја вукојебина, ќе си го губи времето со средностатистички Македонец?
Демек Македонците едни лепотани, а Македонките средно жалосни. Иди бегај! Само Македонкие да не слушаат Пинк и Пјанер? Ами мажите само спорстки канали гледаат.

Чистење и гоствење не е доволно, а? Сакаш и свингерка да биде?

Само да знаеш какви лепотици од Каунас, Рига и други прибалтички градови го имаат губено времето со average Mакедонец ехеехххеее.

Само да знаеш какви лепотици од Каунас, Рига и други прибалтички градови го имаат губено времето со average Mакедонец ехеехххеее.

joan-holloway-giggling.gif

На што паднаа? На добриот карактер ?

Како што вие паѓате на србите што се тешки селендри,невоспитани и арогантни и на нас машките ни е невозможно да сфатиме зошто тоа е така,така и вие нема никад да разберете зошто лепотиците од балтичките земји и швеѓанките паѓаат на нас.Охоо и тоа како,таму колку си поглуп и позатуцан повеќе секс ќе имаш.Сега неможеме да се такмичиме со црнците и арапите али и нашите македонци во северот имаат прилично добар улов на елоквентни и еманципирани швеџанки.

joan-holloway-giggling.gif

На што паднаа? На добриот карактер ?

На странски кур. :ROFLMAO:

Не ти е потребна ниту којзнае каква лепота , туку лошиот англиски со остар акцент , и малце нежност и тинтрање и одма се предаваат. Не сум видел полесни жени од нив за освојување , плус ако земеме во предвид и искуствата со нивните мажи кои во голем процент се на доза вотка цел живот и повеќето од нивните мајки секојдневно се природно нашминкани од нивните татковци. Некој погоре спомна економски независна жена не губи време со просечен македонец? ... Познаник се ожени во Шведска пред некоја година , работи како обичен возач во пошта а жена му е професорка на факултет. И таму има материјалистки не викам не , али во споредба со посиромашките држави кај што секоја цура си гледа да бара либе со добро салдо , ( што јас лично го разбирам тоа ) таму и не е до тој степен. Умре романсата во 19 век , кој мисли спротивно во заблуда е. :)

Во врска со готвењето. Озбилно? Тоа е споредна ствар која во никој случај неможе да влезе во квалитети која ги поседува некоја особа. Барем денеска вртеш на телефонот и ти носат до пред врата какво јадење сакаш.

Сега неможеме да се такмичиме со црнците и арапите али и нашите македонци во северот имаат прилично добар улов на елоквентни и еманципирани швеџанки.

Надевај се! :)

Како што вие паѓате на србите што се тешки селендри,невоспитани и арогантни и на нас машките ни е невозможно да сфатиме зошто тоа е така,така и вие нема никад да разберете зошто лепотиците од балтичките земји и швеѓанките паѓаат на нас.Охоо и тоа како,таму колку си поглуп и позатуцан повеќе секс ќе имаш.Сега неможеме да се такмичиме со црнците и арапите али и нашите македонци во северот имаат прилично добар улов на елоквентни и еманципирани швеџанки.

Ахахахахахахахаха
Али барем си призна дека овдешниве мажи се глупави и затуцани. И тоа е плус.

Надевај се! :)
Што да се надевам кога сум видел со свои очи.Пријател на татко ми вози камион во Шведска 2-3 години,абе типична селска фаца,црвен жар у образите мислиш капиларите ќе му пукнат,буцкаст,абе еден глас на македонски неможеш да го разбереш што збори,можам да замислам па Шведски како збори,коа дојде летоска со една плавуша две глави од него повисока,вика за една недела си идам,че идиме Шпанија на меден месец со жена ми :eek:.Исто и братучед на мајка ми хрват се оженил со Швеѓанка(ја одзел од прегратките на тој незатуцан и интелегентен плав швеџанец кој и бил сопруг:place:).После 6 години брак ја начекал у кревет со еден локален Фифти Сент.Има уште и милион мали исти или слични вакви случаи.Факт е дека на секој го привлекува непознатото,она што е ретко или го нема во твоето опкружување.Финтата е што на нас машките не ни е битно само да е туѓо,него и да е поубаво од она што е во земјава.Швеџанки си сакаме,некоја ватрена црвенокоса норвежанка да пробаме ако сполај Господ.А вие женските каде со Србите мајке ви?:D

Што да се надевам кога сум видел со свои очи.Пријател на татко ми вози камион во Шведска 2-3 години,абе типична селска фаца,црвен жар у образите мислиш капиларите ќе му пукнат,буцкаст,абе еден глас на македонски неможеш да го разбереш што збори,можам да замислам па Шведски како збори,коа дојде летоска со една плавуша две глави од него повисока,вика за една недела си идам,че идиме Шпанија на меден месец со жена ми :eek:.Исто и братучед на мајка ми хрват се оженил со Швеѓанка(ја одзел од прегратките на тој незатуцан и интелегентен плав швеџанец кој и бил сопруг:place:).После 6 години брак ја начекал у кревет со еден локален Фифти Сент.Има уште и милион мали исти или слични вакви случаи.Факт е дека на секој го привлекува непознатото,она што е ретко или го нема во твоето опкружување.Финтата е што на нас машките не ни е битно само да е туѓо,него и да е поубаво од она што е во земјава.Швеџанки си сакаме,некоја ватрена црвенокоса норвежанка да пробаме ако сполај Господ.А вие женските каде со Србите мајке ви?:D

Швеѓанката тебе ќе те гледа или како циган, или како искуство плус(вториот твој пример), или па била пијана кога те смувала. Секоја чест на исклучоците, ги има и такви. Замисли, знам за еден Македонец, кој успеал да најде питома Швеѓанка, плус домаќинка жена. Во брак се над 30 години.
За убавината си кажав погоре мое мислење, ама тоа е веќе ствар на вкус.
Не знам за женските, ја одма минус му пишувам ако е Србин. :icon_mrgr:

Потпрашај како ја нашол Швеѓанката, шофер кој цел ден е на релација Шведска-Германија.Кога ги фаќа викенд во Шведска прашај кај одат и што прават за да ти се разјасни системот на женење во Шведска :) Цел систем е тоа, али еве ти спомена сигурно и ќе ти кажат како оди сето тоа.

Потпрашај како ја нашол Швеѓанката, шофер кој цел ден е на релација Шведска-Германија.Кога ги фаќа викенд во Шведска прашај кај одат и што прават за да ти се разјасни системот на женење во Шведска :) Цел систем е тоа, али еве ти спомена сигурно и ќе ти кажат како оди сето тоа.

Многу си лоша, ќе му го скршиш филмот тука... :X3:

Многу си лоша, ќе му го скршиш филмот тука... :X3:
Вака некој ќе помисли дека шоферите наши, тешки фраери се по Шведска, по кафичи, ресторани, дискотеки искачаат, уште полош филм :D

Ај сеа кажете детали за системот. Пошо колку и да се трудам никако не можам да си замислам шветска верзија на Пустец па дури и обратни да се улогите. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom