Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу какво засилување имаме со Рафиња. Многу ми се свиѓа како прво што е левак и може да игра на повеќе позиции. Ја искрено би го играл на местото на Педро/Санчез. Мислам дека нема да може да игра на местот на Чави. Чави е друг тип на играч, он сака да смири игра да даде пас, Рафиња пробива, шутира, друбла.. има осет детето страшно. Со Меси и Нејмар мислам дека ќе се уклопи многу добро.

Нејмар - Меси - Рафиња :vozbud:
+ Делофеу..

Делофеу ќе остане и сезоната што следува во Евертон

Да имавме некоја понормална управа и тренер тоа немаше да биде така сигурно

Ако си оди Тељо може да дојде, инаку уште не му е местото пошо никад нема да заигра.[DOUBLEPOST=1398887888][/DOUBLEPOST]Гвардиола го сакал Монтоја у Баерн :D Играчот се проценува на околу 12 милиони. Ова несмее да се испушти.

Последно уредено:
Колку повеќе ги гледам Атлетико толку поубеден сум дека Коке треба да се земе страшен играч е

Па може заедно у пакет ама и со Коке ке бидам повеќе од задоволен

Со оглед на тоа што често се врти Луис Енрике клубот нема намера да ја менува филозофијата, односно си бара тренер кој ќе го игра тој систем кој го постави Кројф а го усоврши Пеп, се поставува прашањето како таа ќе се одржи кога играчите кои беа скроени за неа стареат, си одат, а за нив нема замена.
Луис Енрике нема шанса да биде новиот Гвардиола. Никој нема да биде новиот Гвардиола. Тоа беше еднаш и никогаш повеќе. Прво човеков ми остава впечаток на просечен тренер кој нема некое знаење со оглед дека беше тренер на Рома, а сега на Селта, не се покажа нешто посебно, не ми е авторитет, ниту пак ми е мотиватор. Барем јас така го доживувам.

Барем Стоичков да го донесат, ако не друго, ќе има смеење на прес-конференциите.

Барем Стоичков да го донесат, ако не друго, ќе има смеење на прес-конференциите.
Ама ќе и има и плачење на терен.

Се сеќавам кога Стоичков ја презема Селта Виго 2007 година. Годината пред да дојде он завршија со место во Европа, а овој успеа да ги однесе у втора лига по кратка постапка.

Мајстор. :D

А да го донесат овој тренерот на Бенфика, втора сезона по ред финале во ЛЕ

Ќе биде бурно лето со трансфери и ќе биде енигма кој ќе биде следен тренер. Се надевам за звучно име. Може и Тата да остане.

се виде со Тата - нема авторитет кај играчите,тие си ја знаеле играта - И ??!

за врвни играчи треба врвен тренер..........и нова стратегија !

Barcelona captain Puyol could become assistant of Luis Enrique if the latter replaces Tata Martino as Barcelona coach this summer. [tv3]

Во сабота :
El-diseno-de-la-camiseta-que-l_54406504293_54115221154_600_396.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom