Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
После дебаклот, сакам Пеп да си замине од Баерн и да се врати таму кај што припаѓа. :D
Од сликите што вртат на интернет Зуби не го испуштил од око Јуп додека овој беше во Барселона за погребот на Тито. Можда му земал број ако ништо друго...[DOUBLEPOST=1398806693][/DOUBLEPOST]
Ако управата планира да купува средина јас сум за Тони Крос баш би се вклопил во Барса
Јас би Видал. Време е малце мускул да и се стави на екипата.

Од сликите што вртат на интернет Зуби не го испуштил од око Јуп додека овој беше во Барселона за погребот на Тито. Можда му земал број ако ништо друго...
Пошо ова му е најголемо достигнување на Зуби откако е спортски директор, дури и да успеал да дојде до број од Јуп, гарант од возбуда запишал погрешен број :D И сега кога ќе сакаат да стапат во контакт со Јуп, ќе се јават на Мојс. :pos:

Очекувам уште утре да добие отказ
Може сам ќе се откаже, не верувам да му дадат отказ сепак германците не функционираат така а и сезоната на Пеп е доста успешна

Може сам ќе се откаже, не верувам да му дадат отказ сепак германците не функционираат така а и сезоната на Пеп е доста успешна

Зашто мислиш дека доста успешна му е сезоната. Целосно подфрли Пеп во ЛШ а баш за овдека беше донесен, за Бундес ќе освоеа со кого било. Инаку персонално сакам друг тренер, да пробаме со некој подиректен фудбал

Tito is a great football strategist. Hard worker, quiet and brave, having a good relationship with the players. His example is not only directed to the sports world, but the world at large, with dominion. A team needs a strong fighter. In this sense, Tito Vilanova has shown us many lessons. We wish you a luck you deserve. You are a champion of sport and life. In me you have a friend forever.

- Jupp Heynckes, ex-coach of Bayern Munich speaking about Tito Vilanova at Mundo Deportivo Gala, February 3, 2014

Зашто мислиш дека доста успешна му е сезоната. Целосно подфрли Пеп во ЛШ а баш за овдека беше донесен, за Бундес ќе освоеа со кого било. Инаку персонално сакам друг тренер, да пробаме со некој подиректен фудбал
Па освои бундес убедливо, со фантастична статистика. Ете ќе игра финале на куп.

Ок мизерно испаднаа од Реал ама пак преголеми беа очекувањата на Баерн, кој загуби толку многу клични натпревари во минатото да освои 2 години по ред ЛШ

Значи очигледно по изјавите на Бекенбауер и другите клучни не се титулите, Пеп ја менува филозофијата на тимот која се гради долги години, а минатата сезона го достигна врвот..Тоа им смета повеќе од се и затоа прашање е колку ќе издржи гордоста на Пеп и нервите на почесните членови на Баерн

Значи очигледно по изјавите на Бекенбауер и другите клучни не се титулите, Пеп ја менува филозофијата на тимот која се гради долги години, а минатата сезона го достигна врвот..Тоа им смета повеќе од се и затоа прашање е колку ќе издржи гордоста на Пеп и нервите на почесните членови на Баерн

Нормално ова ти е исто ко Барса шо го достигна врвот првата сезона на Пеп и следната да дојдеше Мурињо со неговиот стил на игра, имаат право да се лутат и затоа сметам дека Пеп ќе се прости од Баерн

И јас сум за ова. Доста е со тика-така. Не затоа што е лоша тактика туку затоа што веќе ги немаме играчите потребни за да ја играме. Подиректен фудбал ќе им корисити на Санчез и Нејмар како што се покажа во првата полусезона. Враќањето на тика-така од јануари навака беше најлошата одлука на Тата. Ама изгледа дека беше притиснат од сите страни. Се збори дека дури и Чави му отишол во канцеларија за да му каже дека тимот сака да игра така како што играл до лани.

Затоа ни треба некој што може да наметне подиректна игра. Искрено ми течат лиги на помислата да дојде Јуп и да го купиме Видал летово.

Нејмар---Меси---Санчез
Иниеста--Бускетс--Видал
Алба---xxxx----Пиќе---Алвес

Би било сосема добро за почеток на еволуцијата што ја збори управата. Мислам дека така и Цеск ќе биде многу покорисен од сега, а и време е да почнеме да мислиме за тимот без Чави.

Barcelona have started talking with Celta regarding the signing of Celta coach Luis Enrique (43) as successor of Martino this summer [sport]

Не сакам да ви ја расипам забавата, ама тоа е...

90% мислам дека ќе биде Енриќе тренер, лично мене ми е најмалце посакуван. Повторно ќе се вртиме во круг, повторно ќе имаме неуспешна сезона. Мада не ни очекувам подобри времиња дур е оваа шупачка управа на чело на клубот.

po 3 4 godini vladeenje so svetot.sega izgleda 3 4 godini ke bideme edna prosecna ekipa koja ke zavrsuva na 2ro ili 3to mesto vo spanija,a vo ls najmnogu do cetvrt finale ako moze da stignime

Подобро Тата да го задржиме одколку Л.Енрике да дојде.Ке почнуваме пак од почеток а ништо битно нема да смениме.Се вртиме во круг безвезе,нека му дадат на човекот уште една шанса или нека земат некој што стварно ке смени нешто кон подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom