Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Е па онда форца Реал, ајде Чаби дај срце за тимот спречувај напади со се и сешто :D
То бе Чаби :D

Сега ќе биде супер Баерн да притиснат и да ги испровоцираат овие од Реал. А препоставувајќи дека Баерн ќе се накурчат (како и сите во ваква ситуација) може во 90+ да очекуваме жолти за зошто да не и црвен :D

Ајде само и ние утре како Реал да победиме и ќе биде забавно :D

Кој има жолт друг?

Освен Чаби штo нема да игра во финалето.

Decki utre se nadevam na pobeda i da imame edna pricina plus da se napieme i slavime na Prvi Maj. Vi posakuvam ubavi prvomajski praznici na site, ubavo da si pominete. Ja najverojatno nema da bidam vo moznost da ja gledam zatoa sto utre sabajle trgam vo selo i pocnue Ivkova Slava. Ama ke se oslonam na vasive komentari da mi dolovite kakov e mecov preku kajgana, ke ve citam.
Pozdrav, i se citame posle 5 dena. Zz :)

Размислувајте и на овој начин, ако игра Рамос во финалето(против нас) постојат големи шанси да играме со играч повеќе. :D

Педери го седнаа Рамос :D

Уствари џабе се замараме ние сега кога утре треба да завршиме работа ама ај.. :)

Пред осмина финале зборевме за четврт финале. Пред четврт финале зборевме за полу финале. Пред полу финале збориме за финале. Од четврток ќе збориме за Супер Куп. Така иде тоа :D

Пред осмина финале зборевме за четврт финале. Пред четврт финале зборевме за полу финале. Пред полу финале збориме за финале. Од четврток ќе збориме за Супер Куп. Така иде тоа :D

За утре колку си сигурен ? Како против Сандерленд или ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom