Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Телепатија некоја бе, само што сакав ова да го пишам, поготово болдираното.Значи не знам што да кажам за денешнава игра. Перфекција. Класика. Игра за фудбалски книги, можеби не играме атрактивен фудбал како Барселона или Ливерпул и да имаме по 10 гола на меч(), ама имаме резултати во битни мечеви со свои ривали. Ова денес беше класичен пример за генијалноста на Мурињо и дисциплнираноста на Челзи. Вакво нешто може да изведе само тим кој функционира како едно, како едно цело, Челзи денес дишеше и трчаше во еден здив, сите заедно. Дури и младиот Калас кој е неискусен и на моменти се виде тоа не беше ставен во ситуација во која ќе киксне поради своите постари колеги кои како лавови се бореа на терен. Евергрин меч.
Уште еднаш ќе кажам, додека е Мурињо тренер на овој клуб не ме боли кур за ништо, ниту за игра, ниту за ништо, затоа што верувам 110% во човеков, он ни е најголем адут во секој меч. ниту Ба, ниту Хазард. Мурињо, тој е човекот што прави разлика. И не знам дали Пеп или некој си друг, ама откако замина Ферги, Моу е без конкуренција.![]()