НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
лол утакмицава[DOUBLEPOST=1398386594][/DOUBLEPOST]
Ахам, а Нетс па едно искуство, се утепаа од играње заедно еве веќе 6та сезона им е оваа можат да сврзуваат пасови и со врзани очи. Пирс една ѕвер друга дупка. Така ќе биде со сите играчи цела серија. Малце да се уозибилат и мотивираат играчиве Торонто тепа.[DOUBLEPOST=1398386638][/DOUBLEPOST]А инаку (y) за мини логоава баш фенси ти изгледаат предвидувањава ради нив :D

Искуство на имињата нивни знам дека се сега тазе заедно !!
Малце и Бруклин да се уозбили 4-1 ќе биде :)

Искуство на имињата нивни знам дека се сега тазе заедно !!
Малце и Бруклин да се уозбили 4-1 ќе биде :)
Јасно дека имињата имаат искуство ама тоа за е индивидуално искуство. Не играат ДеРозан против Пол туку Нетс против Репторс. 4-1 не ми се верува да биде :)

Јасно дека имињата имаат искуство ама тоа за е индивидуално искуство. Не играат ДеРозан против Пол туку Нетс против Репторс. 4-1 не ми се верува да биде :)

Нема да биде пошто Бруклин не е уозбилен, не е цела сезона....
Кој ќе се уозбилат... 4-0 против Мајами у сезонски утакмици... Ме сваќаш нели?!

Ќе ги урамам заедно со патиките од сезона 2006 (уште ги играм за баскет). :D
аман бе мене патики година ако ми издржат ќе бидам пресреќен, лоши се подлогите во скопје се уништуваат брзо од асфалтон никаков

Интересен испаднаа плејофов... Многу гостински победи и тесни натпревари мерак за гледање.Уште да имавме некоја телевизија да пренесува почесто ке беше топ.Според мене многу малку повредени играчи има и за тоа е толку тесно што ми прави кејф.Штета Џеферсон што се повреди не е подвижен доволно инаку и Мајами немаше да им биде толку лесно ако може така да се каже со оглед на тоа какви се другиве дуели,исто и Богут за кај Голден Стејт со него ке беа рамноправни со Клиперси.Само на Индијана ги изгледав сите три утакмици и според мене единствен начин да ги поминат Атланта е не го играат Хиберт и тие минути да му ги дадат на Коупленд.Нема функција против ваква игра на Атланта а Коупланд ке направи простор и речиси идентичен играч е како Скот од Атланта кој добива минутажа исто и Може да го чува Антич и Скола да влезе во прва петорка,а доколку поминат Хиберт ке биде одморен и спремен за следна фаза каде ите како ке им треба прав центар најверојатно против Вашингтон па и Булс некако ако се протнат исто така.

Интересен испаднаа плејофов... Многу гостински победи и тесни натпревари мерак за гледање.Уште да имавме некоја телевизија да пренесува почесто ке беше топ.Според мене многу малку повредени играчи има и за тоа е толку тесно што ми прави кејф.Штета Џеферсон што се повреди не е подвижен доволно инаку и Мајами немаше да им биде толку лесно ако може така да се каже со оглед на тоа какви се другиве дуели,исто и Богут за кај Голден Стејт со него ке беа рамноправни со Клиперси.Само на Индијана ги изгледав сите три утакмици и според мене единствен начин да ги поминат Атланта е не го играат Хиберт и тие минути да му ги дадат на Коупленд.Нема функција против ваква игра на Атланта а Коупланд ке направи простор и речиси идентичен играч е како Скот од Атланта кој добива минутажа исто и Може да го чува Антич и Скола да влезе во прва петорка,а доколку поминат Хиберт ке биде одморен и спремен за следна фаза каде ите како ке им треба прав центар најверојатно против Вашингтон па и Булс некако ако се протнат исто така.

Штета е стварно за Џеферсон, многу проблеми на Мајами ќе му направеа Шарлот (дури и вака не беа убедливи дома). Среќлии испаднаа Леброн и компанија. Нема теорија да го задржат Џеферсон ако е здрав секој натпревар ќе имаше 35/15 учинок.

НЕКОЈ АКО ЗНАЕ НЕКА МИ КАЖЕ ДАЛИ DERRICK ROSE ЌЕ СЕ ВРАТИ ОВАА ГОДИНА ИЛИ ПОНАТАКА..

Нема Среќа..таман се врати,пак се повреди.Се надевам дека ќе се врати наскоро :)

Абе овие од Спортклуб планираат некој пренос да имаат или секоја вечер ќе треба Телекабел да ги пцујам?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom