Goran Bt
локал патриот
Jas ne rekov deka e bitno , tuku samo prasav ako znaj nekoj neka mi odgovriА шо е битно бе? Има нешто лошо у тоа што најдобрите од Македонија гледаат да ги соберат?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ne rekov deka e bitno , tuku samo prasav ako znaj nekoj neka mi odgovriА шо е битно бе? Има нешто лошо у тоа што најдобрите од Македонија гледаат да ги соберат?
И децава ли ги делите на провинцијалци или скопјани бе?Jas ne rekov deka e bitno , tuku samo prasav ako znaj nekoj neka mi odgovriSo znaci nisto strasno i tragicno ne znam oti ti tak svati tuku prasanjeto bese cisto informativno dali decata se provincijalci ili se SSk
Некој ако дели на провинцијалци ,скопјани и стари скопјани тоа се тие од ''метроолата'' а не јас или некој друг од внатрешноста на државата !И децава ли ги делите на провинцијалци или скопјани бе?
Тоа ми бодеше мене у очи и затоа те цитирав а инаку сигурно има и деца од другиве градови пошо знам дека носеа деца од секаде коа влезе Самсоненко у клубов. Онака поинтензивно.
Некој ако дели на провинцијалци ,скопјани и стари скопјани тоа се тие од ''метроолата'' а не јас или некој друг од внатрешноста на државата !
Ти пак со љубоморни испадиCicino ima skopjancina vo decata ? ili site se od ''provincija'' oti kolku so znam najdobrite decina vi se doslaci![]()
Не гледам што е тука за чудење Бујчески доаѓа од Битола, евенутално како некакво зло можеш да го сметаш ако нешто би "лајкнал" анти Вардар или Комити вака не знам што е работата за чудење. Повеќе ми е за неверување Асани штона шверцери, балисти, шкупи, шкендија на фб, а после го бакнува аблемот на Вардар отколку Бујчески што му се допаднала некоја битолска фб страна.
Сепак првото полувреме помина без некоја конкретна прилика.
Во вториот дел подгруга слика. Почнаа да играат нашиве, влезе Георгиев место Иванов и ја живна играта.