Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А шо е битно бе? Има нешто лошо у тоа што најдобрите од Македонија гледаат да ги соберат?
Jas ne rekov deka e bitno , tuku samo prasav ako znaj nekoj neka mi odgovri ;) So znaci nisto strasno i tragicno ne znam oti ti tak svati tuku prasanjeto bese cisto informativno dali decata se provincijalci ili se SSk

Jas ne rekov deka e bitno , tuku samo prasav ako znaj nekoj neka mi odgovri ;) So znaci nisto strasno i tragicno ne znam oti ti tak svati tuku prasanjeto bese cisto informativno dali decata se provincijalci ili se SSk
И децава ли ги делите на провинцијалци или скопјани бе?

Тоа ми бодеше мене у очи и затоа те цитирав а инаку сигурно има и деца од другиве градови пошо знам дека носеа деца од секаде коа влезе Самсоненко у клубов. Онака поинтензивно.

И децава ли ги делите на провинцијалци или скопјани бе?

Тоа ми бодеше мене у очи и затоа те цитирав а инаку сигурно има и деца од другиве градови пошо знам дека носеа деца од секаде коа влезе Самсоненко у клубов. Онака поинтензивно.
Некој ако дели на провинцијалци ,скопјани и стари скопјани тоа се тие од ''метроолата'' а не јас или некој друг од внатрешноста на државата !

Некој ако дели на провинцијалци ,скопјани и стари скопјани тоа се тие од ''метроолата'' а не јас или некој друг од внатрешноста на државата !
:pos:
Ти пиша у фан клубов у таков стил ја сум сигурен дека овде никој таков муабет не спомнал. Талентите што ги збираат од цела Македонија мислам дека се добредојдени од сите што сме за Вардар и верувам дека ни мене ни на другиве им е гајле дали некое од тие деца е од Битола или Струмица кога на крај сите се дојде за една иста цел а тоа е да се оформат ко фудбалери и да играат фудбал.

Ама ај терај си у тој фазон

И да се „провинцијалци“ како што викаш ти(пошто ние подолго време не го користиме тој термин) види ги како од срце ја пеат химната на Комити

Не гледам што е тука за чудење Бујчески доаѓа од Битола, евенутално како некакво зло можеш да го сметаш ако нешто би "лајкнал" анти Вардар или Комити вака не знам што е работата за чудење. Повеќе ми е за неверување Асани што :drk: на шверцери, балисти, шкупи, шкендија на фб, а после го бакнува аблемот на Вардар отколку Бујчески што му се допаднала некоја битолска фб страна.

Cicino ima skopjancina vo decata ? ili site se od ''provincija'' oti kolku so znam najdobrite decina vi se doslaci ;);)
Ти пак со љубоморни испади
Корењата не знам од кај им потекнуваат, ама децава се растени у ск
Во повозраситe категории се зимаат деца од страна. Јебешга само во Вардар гледаат начин да просперираат ;););)

Не гледам што е тука за чудење Бујчески доаѓа од Битола, евенутално како некакво зло можеш да го сметаш ако нешто би "лајкнал" анти Вардар или Комити вака не знам што е работата за чудење. Повеќе ми е за неверување Асани што :drk: на шверцери, балисти, шкупи, шкендија на фб, а после го бакнува аблемот на Вардар отколку Бујчески што му се допаднала некоја битолска фб страна.

Не бе зло, лошо ме разбра :D постот ми беше у смисол уште ли селото го сака, покрај Скопје :D

А за Асани уште е член на некој шверцерски групи на фб. Ни прави некое лице за негово добро со тоа што бацува аблемот мисли нафта пиеме

Колку и да не сте сериозни и се заебавате, редно време е да се прекине со муабетот сељаци, провинцијалци, Скопје метропола и тако даље. Полош муабет нема, а со самото тоа ги вреѓаме навивачите на Вардар кои не се од Скопје..

Го гледав распоредот до крајот и имаме уште шанси за титулата, ама ќе мора да ги тепаме сите 4 до крај и да зависиме плус од други екипи.

Се празни болницата на „Филип Втори“: Асани, Трниниќ и Таневски се враќаат на теренот

jasir-asani1.jpg

Иако Вардар ги загуби речиси сите реални шанси за шампионската титула, барем доаѓаат добри вести од лекарскиот тим на клубот, па актуелниот првак ќе може да се надева дека достојно ќе им се спротивстави на преостанатите четири ривали до крајот на сезоната...

http://sportmedia.mk/se-prazni-boln...ani-trninik-i-tanevski-se-vrakaat-na-terenot/

Се враќа Тане а најубава вест е што се враќа и Асани.Не ми се верува дека неможевме да дадовме гол против Пелистер па сега кога се враќа Асани ќе се крстиме во него до крајот на сезоната ако се разигра он да собереме што е можно повеќе бодови.

Тепавме бе еј? Не ми се верува :D

На овој стадион, створена традиција за тебе, мој Вардаре, затоа ти пееме секогаш со тебе сме алее :love:

Аууу грмење песнава, потоп на Градски :D
Можеби најдобро навивање годинава на фудбал.
Прво полувреме за заборав.
Игравме без Асани иако беше најавен дека оздравел.
Но затоа во составот беше Темелков, а остана забележан по еден слободен кога ја зарогачи топката 100 метра над гол :icon_mrgr:
Веројатно Реља има суспензија, па затоа Стојчевски играше како десен бек.
Колку беше само смешен, али мислам дека и он подобро нафрла од Реља...
Најголеми проблеми мислам дека ни правеше Костенцовски, ако беше тој играчот со број 8.
Сепак првото полувреме помина без некоја конкретна прилика.
Во вториот дел подгруга слика. Почнаа да играат нашиве, влезе Георгиев место Иванов и ја живна играта.
Дури и спрема овие од Еуромилк бевме ултра спори човече:icon_mrgr:
Иванов одново си изигра солидно и не заслужи да излезе...
Ивановски одново тотален промашај, ама барем овојпат успеа да фати некој дуел со глава, да направи притисок врз противничките дефанзивци и толку од него.
Стварно не знам зошто не игра со Бујчевски...
Голот падна по нафрлување на Рибар, кратко одбија, а Деспотовски налета на волеј и даде убав победоносен гол.
Гроздановски игра мноуг пожртвувано ама во очајна форма е. Се надевам дека ќе ја крене формата иначе си знае што му следува...
Георгиев внесе брзина во тимот, и он придонесе за уште по некоја шанса.
Долг беше денов и сум подзаборавил на дел од шансите. Знам дека имавме една добра акција по која Петров или Георгиев влегоа од страна, а во шеснаесетникот беше Ивановски плус уште еден наш играч и идефанзивец на Лисиче. Петров или Георгиев ја даде по земја, а дефанзивецот на Лисиче со клизач ја спука во пречката и имаа голема среќа што не дојдовме до 2-0.
Победа на мускули, во една одлична атмосфера на Градски.

Шансата за титула ќе се врати само ако го добиеме Работнички. Тој меч ќе биде СЕ ИЛИ НИШТО во идното коло...
Но со играта што ја прикажуваме, мнооооогу тешко :)

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Сепак првото полувреме помина без некоја конкретна прилика.
Во вториот дел подгруга слика. Почнаа да играат нашиве, влезе Георгиев место Иванов и ја живна играта.

Јас како што влегов во второ полувреме можам да замислам како се "играло' во прво :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom