Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам за Ливерпул правете муабет, а нема потреба. Кој било да им го испратеме, победуваме со 1-0.

Ај на овој му простуваме цела сезона повреден беше :D

Момци и девојки како е ? Нешто бев зафатен па затоа ме немаше.

Што има ново ?

Последно уредено:
Ако изгубиме од Ливерпул или нерешено неможеме никак да освоиме ПЛ. И да победиме против Ливерпул ке ни бега 2 бода, а последните 2 кола и се лесни противници, може како гостин против Кристал Палас може ке има некоја шанса да заврше нерешено но пак 1 бод ке ни бега.И против Њукасл да биде нерешено ама тешко ке имаме исто бодови ама гол разликата на нив им е подобра за 11 разлика од нашата .Па така да мора да изгуби против нас и против некоја од овие две екипи Кристал Палас и Њукасл ама мислам дека нема шанси тоа да се случи.И плус овде е и Манчестер Сити кој може да киксне против Евертон или од овие како гостин што ке игра но многу тешко тоа да биде.И Челзи треба сите да ги победи.
Значи многу малечки се шансите да освоиме ПЛ за жал:(.
Па затоа одеме на ЛШ!!!!:):):)

Ако изгубиме од Ливерпул или нерешено неможеме никак да освоиме ПЛ. И да победиме против Ливерпул ке ни бега 2 бода, а последните 2 кола и се лесни противници, може како гостин против Кристал Палас може ке има некоја шанса да заврше нерешено но пак 1 бод ке ни бега.И против Њукасл да биде нерешено ама тешко ке имаме исто бодови ама гол разликата на нив им е подобра за 11 разлика од нашата .Па така да мора да изгуби против нас и против некоја од овие две екипи Кристал Палас и Њукасл ама мислам дека нема шанси тоа да се случи.И плус овде е и Манчестер Сити кој може да киксне против Евертон или од овие како гостин што ке игра но многу тешко тоа да биде.И Челзи треба сите да ги победи.
Значи многу малечки се шансите да освоиме ПЛ за жал:(.
Па затоа одеме на ЛШ!!!!:):):)
Абе и Сандерленд беа лесни противници.... :pos:

Мислам дека дури и во теорија мали ни се шансите, а не па во пракса. Но сепак друг муабет ќе биде доколку некако магично ги тепаме Ливерпул. Битно е дека веќе нема што да изгубиме во ПЛ, може само да добиеме.

Инаку да ве потсетам дека Атлетико во реваншот исто така ќе игра без капитенот-Габи а во Ла Лига натпреварот ќе го играат во 17 часот во недела.

Утакмицава со Ливерпул...криво ми е што не ја дочекувам(е) со некој голем хајп па ни е само како stepping stone до дуелот со Атлетико.

Уште 6 дена... :([DOUBLEPOST=1398368709][/DOUBLEPOST]Како Џесика ми се постовиве :-D

Е глупи кога не губат од последни на табела сега нека се мачат да си ги трошат играчите. :sneaky::sneaky::sneaky:

Нема шо да се замараме со Ливерпул - сеа коа сме на натпревар ипол до ушлото се знае што е приоритет. Нека си напраат екскурзија до Енфилд и капата настрана
А атлетико нека му ја мислат дали ќе одмaраат играчи за викендот или не :sneaky:
aaaaaa.jpg

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom