Фан клуб - РК Вардар

Јас одамна се откажав да навивам на утакмицава, сега се мислам дали воопшто да ја гледам или да си го поштедам срцево :unsure:

Ќе видите какво разочарување ќе биде во сабота.
Само да ви кажам дека картите кои претходно им ги дале на едни кои цело време одат на утакмици, им ги зеле за да ги поделат по директори.
Нема директор во Македонија што нема да биде во сабота во сала.
Другиот дел од салата ќе биде пацерај.
А нормално сите што ќе сакаат да влезат и заслужиле да влезат, ќе влезат во блок 1 и 2, каде што ќе има 5000 луѓе во простор за 500 души.
И нема да може ни да се диши ни ништо. И сигурно ќе се случи некој инцидент пошто ќе има секакви луѓе, и како што се глупи специјалциве масакр ќе направат на трибина.
И после ќе речат ние ви даваме карти, вие му правите лошо на клубот и глупиот народ ќе вика: Браво така е, отстранете ги хулиганите Комити...
Јас не те сфатив ништо :) Кои карти ги дале па ги одзеле, и кои блокови и колку карти се за Комити?

Јас не те сфатив ништо :) Кои карти ги дале па ги одзеле, и кои блокови и колку карти се за Комити?
Тајна :D

Сума сумарум муабетот е дека ќе биде најголемо срање пошто пола сала ќе бидат директори на фирми и политичари.

Сумљив си ми ти, знаеш за сите карти што како се случува. Дај за 600 шитни ми една? :)

Едни викаат од сигурни извори само 300 карти се поделени како гратиси други викаат цела сала е со гага карти. Еве јас земав карти за на семкарска трибина со цел повеќе ,,наши’’ да влезат во сала.
Коњаникот стандард си е песимист не го читајте уопште него :))))
@Незапирливи 1903/87 ќе ја глеаш утакмицата сигурно. Ја од втората со металург се откажуваж и прекинувам со навивање па еве ме пак.

Коњаникот нема да има карта до 5 до 5 а ќе биде влезен у сала у 4 и 10

Скопјани се тешка клошарана, само муфте нешто да се искористело

Бев на Металург и пола сала беа од внатрешноста на Македонија со уредно платена карта( трошокот за пат и да не го споменуваме), а клошарите скопски влезени без карта седеа на скалите или обесени на ограда како чаршафи на сушење :D

Многу ви биле 250 денари.... јас да сум во управата по 1 000 би направил карта...и онака на натпревар идете само инцидент да направите демек колку сме јаки, а кога скокаат шипците нигде ве нема...

Јас мислам дека пак нема да се влага и пак ќе барат лични. Утре за фудбал 100% ќе се бара, а ништо не се прави за да се укинат, така да пак ќе не ебат овие од управа. Се збореше нешто у стилот картончиња ова она ко членски нешто, да не е лични, ама од тоа ни трага ни глас. Нека им одат Грујо и Хорхе они нека навиваат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom