UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Добро што ви е на вас бе?
Што е сеа, постојат посебни правила како се игра фудбал? Има некоја дефиниција како треба да се игра фудбал?

Досаден бил фудбалот, океј, никој не ве тера да гледате, иди глејте фатамаѓул или малата невеста.
А за тика така ти прв беше дека е досадна и не ти се сфиѓа... :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Многу ми се чудни овие нон стоп стримови што бараат, па добро бе маме му ебам не ли научивте еден сајт и цело време таму да си глеате фудбал...:facepalm:
дечко превртив 100 сопкасти и ацестримови,ти се најде памет да солиш овде ?! или давај или мрш таму

M

Mario Gómez

Гостин
Кога ќе се сетам дека Мурињо се жалеше како некои екипи играле анти фудбал против Челзи.

:pos:
Кога не негуваш фудбал нон стоп, дури и кога си послаб, у моментите кога ќе играат против послаби ќе имаат проблеми... лап лап Мурињо!

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
633
Поени од реакции
979
Да ги ставеше Симеоне Туран, Адриан и Виља ќе гледавте поинтересен натпревар. Тка да кај него барајте ја кривицата за досадниот фудбал

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Мурињо се буни за Антифудбалот пошо е негов. Како би се чувствувале вие, кога некој би користел нешто ваше? Нека си го патентира, и можеби така никој нема да го користи против него. :D

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Барем и се израдуваа на Ева гревовиве од коментатори.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
дечко превртив 100 сопкасти и ацестримови,ти се најде памет да солиш овде ?! или давај или мрш таму
Јас гледам руску сопкаст од wiziwig пробај ги линковите до 2000кб ќе го најдеш

Џ

Џонтра Волта

Гостин
E ova ne sum go znael,inace sekad koga sum gi gledal,ke gi narekuvaa Jorgancii.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Па така ги нарекуваат да, и јас како такви ги знам.. Ова за душекџиите од кај Филе го иам видено. :гик:

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Не им е срам бе шо задржуваат време?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom