Ситница што ме нервира

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Dobro be, sho ti prechi tagot.. Se tagnalo nekoe tipche. :LOL:
Ми пречи уништената клупа на која седам секој ден додека чекам автобус. Ми пречи тоа што денес е ишкртана, а утре ќе биде откорната. Во тој правец се движи деструкцијата.[DOUBLEPOST=1397981755][/DOUBLEPOST]

Иначе,немој заради поединци да ја мразиш цела култура :)
Не, не. Никако. Подржувам графити, ама на места соодветни за тоа.
Одамна зборувам колку би изгледало добро, делот под железничката станица во Скопје, да е целиот направен со графити. Посебно делот од поштата до новиот мост.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.706
Поени од реакции
11.523
Тоа што во секој можен филм/серија си се шеткаат низ тоа куќите со патики/штикли/кондури/чизми/и не ти знам што ли не друго... мислам на гомно да нагазат пак нема да ги соблечат тоа смрдените обувки.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Комарциве..... вечито знаат како да ме нанервираат:cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кога некој прави балончиња со мастика. Ако некој ден лежам затвор за убиство, ова ќе е причината. Посељачко и подетско понашање од тоа нема :mad:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
* Кога ќебето сум го наместила на ширина и така лежеечки пробувам да го свртам по должина, али не ми успева.
* Кога ќе ми се здрви ногата. И тогаш некоја будала, ќе ме лупне ко на шаала, по мојата нога, а ја без глааас, ќе го проколнааааам, што ми ја погоди од првааа. :свиркам:
* Кога 'ркаат на сред улица. Добро бре мајката, толку не можеш да се воздржиш? Па уште гласно, мора сите да те слушнат како си ја „преработуваш“ плунката. :sick: Или пак додека седиш на клупа, и на секои 2 минути, шлааап доле. Де бре, од кај толку имате у себе? :D
* Кога некој ги потрошил последните коцкички мраз, а не наполнил нови.
* Кога ќе го шибнам малиот прст во нешто. И кога ќе се удрам со раката во кваката.
* Тоа што полесно ќе лансирам ракета во вселената него ли да врзам асално коњско опавче. Или е многу високо или е многу ниско. Или е премногу разбушавено со планинки, ридови и коридори или пак е пресплеснато. Или е многу на страна. Или многу сум го стегнала или пак е преразлабавено. :icon_lol:
* Не ме нервира, туку не го сакам смеењето хехе и хихи. Хаха се смее, и точка. :icon_mrgr:
* Иии, ова:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Me nervira koga jadat so otvorena usta, dzvakaat mastika kako kobili, me nervira koga komsiite pustaat mnogu glasno muzika i toa nekoj tezok turbo folk, koga ke spijam i ke mi vlezi nekoj i ke reci ups ne znaev deka spies, koga ke si go manam maloto prste od nogata, koga ke mi vlezat vo wc da se kapat, a jas se spremam za izlegvanje, me nervira koga imam mn za ucenje a e leto, me nervira koga nekoj na sekoj vtor zbor koristi znaci no najmnogu od se me nervira koga sum nervozna;-)

Kajgana Shop

На врв Bottom