Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Новиот филм на Клинт Иствуд Jersey Boys е мјузикл, нешто поинакво од негова страна :)

[

Препорака за германскиот филм Revanche (2008), посебно на оние кои им се допаднал францускиот Cache. Номиниран за Оскар за најдобар странски филм.
Интересна тривиа: нема саундтрак.

go nemav gledano The Green MIle dosega :tapp: filmov e ebenjeeeeeeeee.. kakov Shawshank Redemption ova e najakata drama na site vreminja:vozbud: :drk::cuc:

The Art of the Steal е филм со најлош хумор за 2014. Крајот е крш со обид за твист со најепик објаснување што се случило, mind blowing. Најкриво ми е што бев замајан од лошото дејствие на филмот што скоро и да заспав па не успеав да го предвидам крајот.

Ни филмовите на Бен Стилер не се волку лоши. Па уште му дале над 6 рејтинг на Imdb. Јао...

Испадна добра снимка за Saving Mr. Banks?

Itno bese brad!

De nekoj od temava da mi kaze dali vredi Saving Mr.Banks, nekako.. ko da me mrzi.
Мене ми вредеше. За тебе не одговарам :D[DOUBLEPOST=1397910363][/DOUBLEPOST]@Goodfella Такви сцени со вулкани имало и во дргуи филмови, ама видиш тоа со бирањето меѓу колите ни на крај памет не ми текна :)

Мене ми вредеше. За тебе не одговарам :D[DOUBLEPOST=1397910363][/DOUBLEPOST]@Goodfella Такви сцени со вулкани имало и во дргуи филмови, ама видиш тоа со бирањето меѓу колите ни на крај памет не ми текна :)
Има сигурно и во други филмови, ама мене не ми се гледани :D

The Art of the Steal е филм со најлош хумор за 2014. Крајот е крш со обид за твист со најепик објаснување што се случило, mind blowing. Најкриво ми е што бев замајан од лошото дејствие на филмот што скоро и да заспав па не успеав да го предвидам крајот.
Хахаха ова како да го опишуваш Scenic Route

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom