Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Здраво дечки!!!

Нов сум на форумов па да ве поздравам!!![DOUBLEPOST=1397830256][/DOUBLEPOST]
Друг охриѓанец имат на фан клубов или ја имам честа да сум прв?:rolleyes::rolleyes:

Не си сам!

Последно уредено:
Ај ако ги знае некој сите членови на кајганава кои се навивачи за Ливерпул нека ги напиши, баш ме интересира колку сме.

Ај ако ги знае некој сите членови на кајганава кои се навивачи за Ливерпул нека ги напиши, баш ме интересира колку сме.
Ја еднаш ги испотагнав сите, имаше околу триесетина, активни и неактивни, се чудев дури колку се. Од тогаш мислам дека би требало околу 45 да имаме :)

Толку колку што сме + една половина + една четвртина + мене и ќе бидеме 100.

1/2 и 1/4 од вкупниот број. :D Ова е од онаа загатката за 100 шатки, 26 мислам беше одговорот.
Па не е 26. Ако е 26, тогаш 1/4 ќе е 6.5, а 1/2 ќе е 13.

6.5 + 13 + 26 + 1 = 46.5

Според Билд и според неколку Англиски медиуми, поврзувани сме со Шмелцер. 10 милиони фунти се спомнува сума, ама и уште 2-3 да се плус, треба да се платат, пошто се работи за фантастичен бек. Одличен и во напад и во одбрана со големо Европско искуство, и би бил решение на таа лева бековска позиција за наредните 4-5 години.

Па не е 26. Ако е 26, тогаш 1/4 ќе е 6.5, а 1/2 ќе е 13.

6.5 + 13 + 26 + 1 = 46.5
36 било бе, го пресметав, само јас грешка сум ја кажал. Требаше толку колку што сме и уште толку и една половина од нас и една четвртина од нас и јас и ќе бидеме 100. И доста ајде што ќе си помислат новите фанови. :D

Абе сеа што испадна со Стариџ, ќе биде фит за Норич или на клупа?

Se vrativ i ja :D :D
Moze da pokrename inicijata u grupata na fb i ako ja osvime titulata ovde da ne ima 100-tina pa da urlame site zaedno. Posebno jako ke e u temata za PL :pos:

Според Билд и според неколку Англиски медиуми, поврзувани сме со Шмелцер. 10 милиони фунти се спомнува сума, ама и уште 2-3 да се плус, треба да се платат, пошто се работи за фантастичен бек. Одличен и во напад и во одбрана со големо Европско искуство, и би бил решение на таа лева бековска позиција за наредните 4-5 години.

Дајте да пишиме за вакви информации околу засилувања и сл. работи, нешто конкретно

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Дајте да пишиме за вакви информации околу засилувања и сл. работи, нешто конкретно

Нема ништо конкретно дури не заврши сезоната. Засега само шпекулации.

Ок, шпекулации и тоа е нешто, барем сега не поврзуваат со трансфери, што небеше случај со претходниве сезони, ни одеше мн тешко. Со оваа сезона ќе се средат мн работи кои сите ги писакувавме покрај титулата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom