Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
... а некој дури и воскреснат ИсусЗатоа, некои го виделе и Елвис, а некои и Мики Маус, а некои и јавачите на апокалипсата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... а некој дури и воскреснат ИсусЗатоа, некои го виделе и Елвис, а некои и Мики Маус, а некои и јавачите на апокалипсата.
Така е...не си ти за алексичари, повеќе ти лежат шемсичари.
Циркулирај си.![]()
Не ме интересира дали ти се свиѓа одговорот, тоа си е твој проблем.
Вистината не се прилагодува на личноста.
... а некој дури и воскреснат Исус
не спомна “умрен“ по распнатДа. Црквата Го исповеда овоплотениот, распнатиот и воскреснатиот Син Божји Единороден.
Кај гробот на Исус во Кашмир - Индија постојат и отпечатоците на неговите стопала, значи и физички доказ дека таму бил.
Прегледај го приврзокот 89823
Исус е син од мешана врска, татко Бог и мајка смртник, зато и у беа такви стапалатаОвие не ми личат на природни отпечатоци од стапала...
Не можам да замислам таква анатомска стуктура,а да е природна .По стапалава полубогот би требало да е бил со сандали ?Исус е син од мешана врска, татко Бог и мајка смртник, зато и у беа такви стапалата
Не мора да носи сандали али ќе има отпечаток на стапалата. Полубог е сепак во прашање и некои работи кои не можат да ги прат обичните луѓе - тој можеНе можам да замислам таква анатомска стуктура,а да е природна .По стапалава полубогот би требало да е бил со сандали ?
Анафектиран речит торбешки ентитету, аллах џ.ш. чита кајгана и за напишаново има да одговараш на денот на кијаметот. Што ќе му одговориш, о грешен тобешу, на аллах кога ќе те праша зошто не го почитуваш сунетот? Зарем Муки ја дискриминираше Ајша само поради тоа што беше инфантилна, а естрогенот и беше далеку од нормални вредности за возрасна жена??? Не, туку храбро зема да ја плеска уште од 9 годинки!Сериозен си? Мислиш дека шахбаз а.к.а шемса/тапетарот петре постовиве имаат некаков афект врз мене?
Коментари на инфантилни персони ми се дури симпатични,одсликуваат ликови кој во real life се поим за кукавичлук и вишок естроген во крвта.
Колку само тебе протестантите ти имаат стапнато на жуљ човече.....од уста не ги вадиш! Очигледно те испердашиле за век и веков, и во сон најверојатно ти доаѓаат.Цитати од Билијата обилно користат и протестантите, но ги користат по принциот „..земи си цитат кој во моментов го поткрепува твоето мислење...„, небитно што цитатот е откорнат од контекстот во кој цитатот има сосема поинаква смисла.
Колку само тебе протестантите ти имаат стапнато на жуљ човече.....од уста не ги вадиш! Очигледно те испердашиле за век и веков, и во сон најверојатно ти доаѓаат.
не спомна “умрен“ по распнат
Секој втор збор ти е за нив или во врска со нив, ти набиле тешки комплекси.....Напротив: протестантите можат да се залажуваат дека ме испердашиле, иако самите не стојат во виситинта, туку стојат „уфилмани„ во своите умови...
Секој втор збор ти е за нив или во врска со нив, ти набиле тешки комплекси.....
Ај важи.Не е „..секој втор збор..„, туку само кога се во контекст на прашањето, односно мојот одговор.
море остај ти тоа, нема сведоци дека умрел зато “заборавате“ да го спомнете тој дел. Бил распнат - ај, се покажал по 3 дена, ај и то али умирачката е сумњива...Леле, заборавив....
Ама затоа напишав “...воскреснатиот...„ што значи дека Он веќе бил мртов-секако телесно, а жив со Духот Свој.
Црквата не познава живи, а истовремено воскреснати.