♛ Monte - Carlo Rolex Masters 2014 ♛

Статус
Затворена за нови мислења.
Ке се мачи ке се мачи ... со мадиња му игра сеа за сеа. Еее вака цела сезона да игра без проблем ке мине 3 кола секој турнир.

Stanislas se vrakja vo forma?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Ау, јако го пернал Чилиќ, ма да што знам колку е релевантно ова против Чилиќ, ама му одржал добра лекција.

Надал, Новак и Федерер почнаа јако.:sneaky:

Eдно време, Чилич беше подобар од Вавринка според некои на форумов :D

Чарењо Пуста(кој беше легендата што вака го напиша :pos::pos: ) како лаки лузер си стигна до 1/8. А Долгополов прав циркузант е.

Страшно изгледаат вториот и третиот сет на натпреварот помеѓу Робредо и Бенето.Случајно да не е некоја повреда,бидејќи јака метла му удрил.

Fabio Fognini ми го направи ќефот вчера. А незнам која е фората што Долгополов си остана несигурен играч.

Новак не тренирал вчера поради проблеми со зглобот. Не знам од каде оваа повреда али ќе видиме денес дали е сериозна или било само превентива.

Едит: Глејте го моронов
chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
Fognini to his father:"Look at me.You are a shit.Don't tell me to shut up." Too much now.

Последно уредено:
17 гема по ред освојува Џоковиќ.
Not bad, not bad.

Што сакам Ноле-Надал финале, мммм

Не би се сложил со тебе. Најмалце му треба на Рафа уште еден пораз од Ноле, веќе 4ти во серија, и тоа на земјена подлога во моментов. Треба прво да влезе во неговата врвна и препознатлива форма па да бара дуели со Ѓоковиќ. Мада нема он што да бара или да избегнува, најверојатно пак ќе гледаме нивни дуел во финалето...

Едит: Гем за Чарено Буста
viannen_27.gif
viannen_27.gif

Последно уредено:
Му даде еден гем на детево Ноки, во спротивно бициклица ќе беше :) У недела е финалето, што значи дека до недела нема одмор? И утре и сабота ќе играат? Посакувам финале Ноки-Надал, гладен сум за добри поени и победа на Ноки (y)

Очекувам Ферер да покаже одлична игра на турниров. Ќе видиме до кај ќе стигне.

Ферер го немам гледано откако се повреди во Акапулко, т.е. со Нишикори само го гледав малку во Мајами, али ако ја средил повредата може доста добро да се носи со овој моментален Надал кој е несигурен и доста осцилира. Мечов со Сепи не е никаков репер за тоа дека Надал е во предобра форма или слично затоа што Сепи нема никакво оружје за да пружи достоен отпор против Надал на земја, па макар Надал бил во најмизерната форма во кариерата.

Ферер прееска изигра доста добро само многу задишано ми изгледаше после одредени поени, толку нетипично за него...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom