После ке падне склопката во дестрибуција кога ке ја фатиш и залепиш за зид .Ке и го кутнеш Windows-ot па ке ја форматираш и после Update Windows 8 и немаш гајле. НАПОМЕНА: Форматирај ја момичката на недела дена за да не дојде до вирус па така да треба да ја форматираш грубо.[DOUBLEPOST=1396896498][/DOUBLEPOST]Мене ме пали Sony момиче по можност плавко во минич некое малечко-ситно до 1,50 високо (и максимум од 22 до 33 години не повеке )за да можам да го форматирам секој ден .Многу работи можат да влијаат на напалувањето. Од поглед (подолг од 5-6 секунди), до лапање јако, до грубо понашање, буткање за ѕид, бацување по врат, грб, гради, стомак и и и ии ќе падне одма после нешто.
Сакам повулгарно, јбг. Good man but bad boy.
Мене еден школски у средно ми викаше дека ќе ме форматира, што ли ми мислел!?После ке падне склопката во дестрибуција кога ке ја фатиш и залепиш за зид .Ке и го кутнеш Windows-ot па ке ја форматираш и после Update Windows 8 и немаш гајле. НАПОМЕНА: Форматирај ја момичката на недела дена за да не дојде до вирус па така да треба да ја форматираш грубо.[DOUBLEPOST=1396896498][/DOUBLEPOST]Мене ме пали Sony момиче по можност плавко во минич некое малечко-ситно до 1,50 високо (и максимум од 22 до 33 години не повеке )за да можам да го форматирам секој ден .
vrvot1. Латекс
2. Гледање во очи за време на bj
3. Прекршување на кичма, истакнување на гз
4. Хеланки - сиви.
1.Јаки цицки.
2.Рамен стомак.
3.Убав гз.
4.Пушење преку пантолона.
5.Д`рти ток.