Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Па ... да ама теткицава била симпатична ):) изглеа милејебо имал нешо со неа па да се просмеемо малце .. :) аман бе .. :kesa:

L eeeLEEeeeee .. .br aTTT bravo se iznazmev , ,Barvo vaka 6o uspea vte da me iznasmee ahah hahahaha ha

mMile paniika i Mile jebo imenjaci ... ZverovI !!!!!!!!!!!!!1

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па... според анализава на потписов аватарот и ред други работи, доколку не си женско.
Тогаш голема е веројатноста да си ПЕДЕРИШТЕ!

Зарем ти успеа да го проанализираш и протолкуваш потписот и аватарот?

L eeeLEEeeeee .. .br aTTT bravo se iznazmev , ,Barvo vaka 6o uspea vte da me iznasmee ahah hahahaha ha

mMile paniika i Mile jebo imenjaci ... ZverovI !!!!!!!!!!!!!1

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Зарем ти успеа да го проанализираш и протолкуваш потписот и аватарот?
НЕ! така од тепка, си пишувам, и мене не ми беше поентата никого да насмејам, така незнам у опште и што е смешно ако може да ми појасниш?

НЕ! така од тепка, си пишувам, и мене не ми беше поентата никого да насмејам, така незнам у опште и што е смешно ако може да ми појасниш?

Ја незнам ти што се мешаш да те прашам? Ја зборев со лимун а не со тебе.

Ајде доста не се крајте бе... ццц
Имамо 2 опомени на темава, 3та више лета под кључ дај не се карајте за глупости

Ја незнам ти што се мешаш да те прашам? Ја зборев со лимун а не со тебе.
ОК бе и ја зборев со МАНДАРИНА! незнам и ти што се мешаш?Ај види погоре малце дали се немаш вмешано, со мене може не дирекно ама индирекно си вмешана, затоа не глуми неутралец тука. ОК ај не се караме више, ова ради Неше.

Не е тачна таја приказна. Еве ја вистинската.

Си живеел некој голем јунак Тето-о у нашиот град 300 год. порано. Тој јунак бил толку храбар што ги мувал женските и сестрите на најозогласените људи у градот. Никој не можел со него сам на сам па лошиве људи се договориле сите заедно да му се спротистават. Арно ама овој јунакот бил ного паметен. Ги викнал дома боштум да им се извини и тие се насамариле, дошле кај него дома, се испијаниле a нашиот јунак алкохол не го фаќало и така на еден по еден фатил да им го свиткуе вратчето све додека немало вратчиња за виткање. И таке ги убил сите лоши људи у градот и истиот расцветал. И така људите у Тетово у негова чест решиле да го крста градот според неговото име.

Btw јунакот сликан у тоа време:

9t0j7b.jpg

Колку сакам да ни ја затвора темава тоа е нешто невидено.
Не за друго,се иссељачи некако.

Лимуни и мандарини и незнам шо.Незнам зашо беше ова карањево ама смешно и посмешно стануе све :pos2::pos2: интересно е.Шо ќе беше ова бе само да се провоцирате и карате бог да чуа ДОНТ ВУРИ БИ СтјУПИД УВЕк!А позз до Unholy и пази дан се пресмееш.И доста е :).А Desire мене ми е свеедно дали ќе се затвори темава или не.За све ми е исто.:pos2::pos2:

e ne e,ne e i ne e taja prikazna!
ja sea ke vi ja kazem:
abe Teto bil junak neviden, beter od Sv. Nikola, ka se tepal so lamjata ni mec ne mu trebalo, so cackalica ja pobedil :wink:

i taka lugeto si ziveele srekno i veselo vo TETOVO do vek i vekov:pos2:

Не е тачна таја приказна. Еве ја вистинската.

Си живеел некој голем јунак Тето-о у нашиот град 300 год. порано. Тој јунак бил толку храбар што ги мувал женските и сестрите на најозогласените људи у градот. Никој не можел со него сам на сам па лошиве људи се договориле сите заедно да му се спротистават. Арно ама овој јунакот бил ного паметен. Ги викнал дома боштум да им се извини и тие се насамариле, дошле кај него дома, се испијаниле a нашиот јунак алкохол не го фаќало и така на еден по еден фатил да им го свиткуе вратчето све додека немало вратчиња за виткање. И таке ги убил сите лоши људи у градот и истиот расцветал. И така људите у Тетово у негова чест решиле да го крста градот според неговото име.

Btw јунакот сликан у тоа време:

9t0j7b.jpg

ХАХАХАХАХАХАХА ова сликава појче ме потсеќа на Црниот витез "Black Knight" филмов :pos: :pos:

За приказнава знам дека се борел против некој змај и го убил :pos: :pos:

Super grad mi se svigja,dobar noken zivot bez razlika dali si makedonec ili albanec navistina e OK

Темата за Струмица е само 3 теме подоле,а темата за Скопје само 13 :)
И ја би напраела ваква грешка,свекому може да се деси :pos:

Темата за Струмица е само 3 теме подоле,а темата за Скопје само 13 :)
И ја би напраела ваква грешка,свекому може да се деси :pos:

За струмица мислел, не му замеруемо :) :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom