Teтово

U

UnholY

Гостин
Па ... да ама теткицава била симпатична ):) изглеа милејебо имал нешо со неа па да се просмеемо малце .. :) аман бе .. :kesa:
L eeeLEEeeeee .. .br aTTT bravo se iznazmev , ,Barvo vaka 6o uspea vte da me iznasmee ahah hahahaha ha

mMile paniika i Mile jebo imenjaci ... ZverovI !!!!!!!!!!!!!1

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па... според анализава на потписов аватарот и ред други работи, доколку не си женско.
Тогаш голема е веројатноста да си ПЕДЕРИШТЕ!
Зарем ти успеа да го проанализираш и протолкуваш потписот и аватарот?

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
L eeeLEEeeeee .. .br aTTT bravo se iznazmev , ,Barvo vaka 6o uspea vte da me iznasmee ahah hahahaha ha

mMile paniika i Mile jebo imenjaci ... ZverovI !!!!!!!!!!!!!1

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Зарем ти успеа да го проанализираш и протолкуваш потписот и аватарот?
НЕ! така од тепка, си пишувам, и мене не ми беше поентата никого да насмејам, така незнам у опште и што е смешно ако може да ми појасниш?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
НЕ! така од тепка, си пишувам, и мене не ми беше поентата никого да насмејам, така незнам у опште и што е смешно ако може да ми појасниш?

Ја незнам ти што се мешаш да те прашам? Ја зборев со лимун а не со тебе.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ајде доста не се крајте бе... ццц
Имамо 2 опомени на темава, 3та више лета под кључ дај не се карајте за глупости

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Ја незнам ти што се мешаш да те прашам? Ја зборев со лимун а не со тебе.
ОК бе и ја зборев со МАНДАРИНА! незнам и ти што се мешаш?Ај види погоре малце дали се немаш вмешано, со мене може не дирекно ама индирекно си вмешана, затоа не глуми неутралец тука. ОК ај не се караме више, ова ради Неше.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не е тачна таја приказна. Еве ја вистинската.

Си живеел некој голем јунак Тето-о у нашиот град 300 год. порано. Тој јунак бил толку храбар што ги мувал женските и сестрите на најозогласените људи у градот. Никој не можел со него сам на сам па лошиве људи се договориле сите заедно да му се спротистават. Арно ама овој јунакот бил ного паметен. Ги викнал дома боштум да им се извини и тие се насамариле, дошле кај него дома, се испијаниле a нашиот јунак алкохол не го фаќало и така на еден по еден фатил да им го свиткуе вратчето све додека немало вратчиња за виткање. И таке ги убил сите лоши људи у градот и истиот расцветал. И така људите у Тетово у негова чест решиле да го крста градот според неговото име.

Btw јунакот сликан у тоа време:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Колку сакам да ни ја затвора темава тоа е нешто невидено.
Не за друго,се иссељачи некако.

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Лимуни и мандарини и незнам шо.Незнам зашо беше ова карањево ама смешно и посмешно стануе све :pos2::pos2: интересно е.Шо ќе беше ова бе само да се провоцирате и карате бог да чуа ДОНТ ВУРИ БИ СтјУПИД УВЕк!А позз до Unholy и пази дан се пресмееш.И доста е :).А Desire мене ми е свеедно дали ќе се затвори темава или не.За све ми е исто.:pos2::pos2:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
56
Поени од реакции
1
e ne e,ne e i ne e taja prikazna!
ja sea ke vi ja kazem:
abe Teto bil junak neviden, beter od Sv. Nikola, ka se tepal so lamjata ni mec ne mu trebalo, so cackalica ja pobedil :wink:

i taka lugeto si ziveele srekno i veselo vo TETOVO do vek i vekov:pos2:

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Не е тачна таја приказна. Еве ја вистинската.

Си живеел некој голем јунак Тето-о у нашиот град 300 год. порано. Тој јунак бил толку храбар што ги мувал женските и сестрите на најозогласените људи у градот. Никој не можел со него сам на сам па лошиве људи се договориле сите заедно да му се спротистават. Арно ама овој јунакот бил ного паметен. Ги викнал дома боштум да им се извини и тие се насамариле, дошле кај него дома, се испијаниле a нашиот јунак алкохол не го фаќало и така на еден по еден фатил да им го свиткуе вратчето све додека немало вратчиња за виткање. И таке ги убил сите лоши људи у градот и истиот расцветал. И така људите у Тетово у негова чест решиле да го крста градот според неговото име.

Btw јунакот сликан у тоа време:

ХАХАХАХАХАХАХА ова сликава појче ме потсеќа на Црниот витез "Black Knight" филмов :pos: :pos:

За приказнава знам дека се борел против некој змај и го убил :pos: :pos:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Super grad mi se svigja,dobar noken zivot bez razlika dali si makedonec ili albanec navistina e OK

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Темата за Струмица е само 3 теме подоле,а темата за Скопје само 13 :)
И ја би напраела ваква грешка,свекому може да се деси :pos:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Темата за Струмица е само 3 теме подоле,а темата за Скопје само 13 :)
И ја би напраела ваква грешка,свекому може да се деси :pos:
За струмица мислел, не му замеруемо :) :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom