Менаџер наспроти менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Има едно тренерче, шо има завршено економски факултет и е доста паметно и интересно, мудата му се големи како неговата глава. Моментално не работи никаде, пошто до јуни ќе си лапа добра пара оти го намаваа прерано (а и незаслужено). А после јуни, ќе видете дека станува збор за тренериште. Ќе му текне на некој за кој станува збор? :D
Очите му се како полумесечинки?

Да не е:
..........0.jpg
?
:D

Келнерот, Тефтерот, Специјалниот, Ќелавиот, Шалот, Меси, Професорот...Тоа се тие тренери :D

Келнерот, Тефтерот, Специјалниот, Ќелавиот, Шалот, Меси, Професорот...Тоа се тие тренери :D
Да не се заборават и Јакната,Дебелиот,Избраниот,Веѓата...

Јас мн го сакам и поштовам Трапатони можеби повеќе од било кој тренер ама лудило е да се оспорват квалитетите на Мурињо, Анчелоти, Фергусон,Липи и остала банда :)

Историјата ни покажа дека сите работи се случуваат по потреба, па ова е ист случај и ние одлучивме да ја проследиме истата.

Иницијацијата за оваа идеја настана од долгата и макотрпната дискусија за единствениот Рафа Бенитез, при што се поставуваше прашањето дали Бенитез е солиден менаџер, или е човек кој е тотално неспособен да води крофнара, а камоли фудбалски тим.

_66112900_mmbenitezpic.jpg

Вакви дискусии сме имале и порано, но досега сите беа во рамките на одредени теми. Последицата од овие причини беше отварањето на темава. На оваа тема, драги колеги-форумџии, вие ќе можете до бескрај и назад да ги полемизирате овие работи.

1412517546264_wps_25_Chelsea_V_Arsenal_5_10_20.jpg

Доколку оваа тема биде успешна, заслугата ја преземаме јас, @Peja989 и @Malcolm van den Сабаховић. Доколку пак темава не биде успешна, вината ја преземам лично јас, бидејќи така ми наредија од горе, а јас само слушам како ќе ми кажат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom