UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас битно си ја фатив точен резултат Атлетико 1:0 , а тоа што ме заебаа моите тоа е друга работа :ROFLMAO:

Баш тоа и мене ми беше муабетот, да испаднеше вчера Атлетико никому ништо, никој немаше ни да го спомне Чоло.

Далеку од тоа дека не го бива, страшен стратег е, мене ми е омилен ама има време за да дојде до врвот иако моментално е меѓу топ 5 тренери заедно со Му, Пеп, Клоп и Блан ( :cautious: )

Oва може да го каже само некој кој не прати фудбал.

Ченто може сакаше да каже дека Чоло лесно може да стане новиот АВБ.

Ченто може сакаше да каже дека Чоло лесно може да стане новиот АВБ.

Дефинитивно....

Мислам дека пребрзо се излегува со дефинитивни заклучоци,у стилот јак е,не е јак...

Нема таква работа...Сезонава може ќе растурат али догодина може да е потоп...

За да се даде абсолутен заклучок треба малце повеќе време...

За да немора толку често мислењата да ги мењаат некои,не за друго...:unsure:

Само што разликата меѓу Диего Симеоне и Андре Виљаш Боаш е тоа што Симеоне во континуитет има успеси, Андре имаше само една одлична сезона со Порто.

Само што разликата меѓу Диего Симеоне и Андре Виљаш Боаш е тоа што Симеоне во континуитет има успеси, Андре имаше само една одлична сезона со Порто.
И Андре доста пари си зема и за успесите и за неуспесите :icon_lol:

И Андре доста пари си зема и за успесите и за неуспесите :icon_lol:
Повеќе искешира од неуспесите. Али фала му, он ги доведе Мата, Лукаку и за мене најбитниот, Гери Кејхил кај нас.

Ја не знам што е битно дали ќе се зборело за него или не (ако не поминел). Битно помина, изиграа со срце и тоа се памти и затоа се збори сега за него . Тоа е најбитно.

Nesto simptomaticno se slucuva so juventasite vo delot so sportskata.Tiketi postavuvanje,edno isto go povtoruva poveke pati hmmm(if u know what i mean).
Aj koj e sledniot sega...:cuc:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Значи кога ставаш цитати, ставај ги целите , не изигравај манга како да си од Курир или Сител. Еве ги целосните изјави...
И што е разликата у целосните изјави и овие скратениве? Ај Алвес до негде призна дека биле надиграни, ама глуп му е изговорот со тревава. По изјавава негова (и безбројте претходно у врска со тревата), се доаѓа до впечаток дека секој тим прво треба да ги праша нив каква сакаат да им биде тревата, за они да бидат задоволни. Те висока, те ниска, те мокра, те сува...

У врска со изјавата на Чави, истата е како и скратената. Барса вчера била подобра од Атлетико? Сериозно? Точно дека имаа две шансе за гол, ама Атлетико имаше десет.

Утре Реал ќе го добие џек потот,си знаете вие кој е тоа:D.

Баерн - Атлетико
Реал - Челзи

Затоа што ако се Челзи со Баерн би биле премногу англичани за една сезона. Плус да ги видиме тие Атл. Мадрид до кај се кога се игра со шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom