UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Што фино е да читаш навивачи на каталонскиот клуб како го бодрат Атлетико, а вчера ко за инат им извадија милион шпански знамиња за да ги потстетат кај се наоѓаат. :)

p.s Генерал Франко навивал за Атлетико, не за Реал Мадрид, кои ради него морале да си го сменат името и да го испуштат "кралски". :)
И што има ова врска со фудбалот? Ме заболе к***т мене за политичката состојба во Шпанија. И сега демек треба навредено да се чувствуваме ние фановите на Барселона пошто овие извадиле Шпански знамиња. Хаххах значи убедливо најглупи и најдетски постови ставаш ти другар, незнам кое годиште си али не ти давам повеќе од 17години. Можеби сега по историја учеш за Франко во школото и од тоа си се инспирирал за овој пост. Ако е така, оправдано е..

Z

zmej gorjanin

Гостин
И што има ова врска со фудбалот? Ме заболе к***т мене за политичката состојба во Шпанија. И сега демек треба навредено да се чувствуваме ние фановите на Барселона пошто овие извадиле Шпански знамиња. Хаххах значи убедливо најглупи и најдетски постови ставаш ти другар, незнам кое годиште си али не ти давам повеќе од 17години. Можеби сега по историја учеш за Франко во школото и од тоа си се инспирирал за овој пост. Ако е така, оправдано е..
Ако те заболе к...т што к.р ме цитираш?

B

Beck's

Гостин
Не играа во Барселона па да ги подсетат кај се наоѓат со знамињата :facepalm:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Алвес: „Атлетико го направи токму она што им одговара, ја исушија тревата до максимум“.
Чави: „Заслуживме барем продолженија, бевме подобри од Атлетико“. (шта речи :pos: )

Децата од Барселона кои секогаш знаат да признаат пораз. За разлика од педерите од Мадрид кои постојано плачат :D
Значи кога ставаш цитати, ставај ги целите , не изигравај манга како да си од Курир или Сител. Еве ги целосните изјави...

Дани Алвеш:
“It was a very tough day for us. We played against a team that has been playing like this for a while and we have to congratulate them. They bet on this style of play and it worked out. They used all their weapons, they left the pitch very very dry, knowing this hampers our football because it slows the pace of the game down and they look to get in behind you and hit you on the counter attack.”

Because of our rival’s strategy, ideas lacked. They executed a very high intensity of play, expertly tightened the lines and defender then counter-attacked to score, using high balls. They scored their chances, and might have made us suffer more goals, because they threw everything at it. One should always congratulate one’s rival and because tonight it was deserved.

Чави:
“We have to watch the game again, but we had four or five chances that we normally finish. I think the team was brave and deserved to tie and play extra time.”

“We’ve played good games and we could have scored goals in both legs, the tie got away from us because we didn’t take advantage of our chances. I congratulate Atlético Madrid.”

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе сте се опседнале со Сименое,до вчера незнаевте кој е,а да испаднеа ќе беше смешно...Ондак немаше да е добар,па немаше да е дораснат,а денес го напраивте појак од Мурињо...

Малце некако контрадикторно све...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе сте се опседнале со Сименое,до вчера незнаевте кој е,а да испаднеа ќе беше смешно...Ондак немаше да е добар,па немаше да е дораснат,а денес го напраивте појак од Мурињо...

Секогаш е така ... Не е појак од Мурињо , ама има капацитет да биде одличен тренер , знае да постави тактика , знае кога треба да се нападне и кога треба да се повлече потег , не како дебилон наш Анчелоти измена во 80 минута ... Во моментов би го сместил Симеоне во топ 5 тренери , заедно со Роџерс од ливерпул се најголеми изненадувања оваа сезона со просечни тимови можат прваци да бидат не е мала работа тоа.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Секогаш е така ... Не е појак од Мурињо , ама има капацитет да биде одличен тренер , знае да постави тактика , знае кога треба да се нападне и кога треба да се повлече потег , не како дебилон наш Анчелоти измена во 80 минута ... Во моментов би го сместил Симеоне во топ 5 тренери , заедно со Роџерс од ливерпул се најголеми изненадувања оваа сезона со просечни тимови можат прваци да бидат не е мала работа тоа.

Нема збор за тоа,може само капа да му се симне...

Одлични играчи има,ги развива ги унапредува...Компактни се,тоа ми се свиѓа,значи знае да створи колектив...

Добро ја чита играта на терен,итн итн...

Коке мора да признаам ми е омилен,феноменален играч!

Сигурно Симеоне како и Клоп ќе имаат многу понуди од топ клубови понатака...

Не би се сложил само со тоа дека се просечни тимови...Можда играчите не се светски познати али се работи за играчи со огромен квалитет и потенцијал кој овие тренери знаеле да го увидат и да го искористат...Ќе има многу понуди за играчите на Атлетико летово и убеден сум дека и во големи екипи ќе се покажат одлично...

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Баш тоа и мене ми беше муабетот, да испаднеше вчера Атлетико никому ништо, никој немаше ни да го спомне Чоло.

Далеку од тоа дека не го бива, страшен стратег е, мене ми е омилен ама има време за да дојде до врвот иако моментално е меѓу топ 5 тренери заедно со Му, Пеп, Клоп и Блан ( :cautious: )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom