UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас битно си ја фатив точен резултат Атлетико 1:0 , а тоа што ме заебаа моите тоа е друга работа :ROFLMAO:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
Баш тоа и мене ми беше муабетот, да испаднеше вчера Атлетико никому ништо, никој немаше ни да го спомне Чоло.

Далеку од тоа дека не го бива, страшен стратег е, мене ми е омилен ама има време за да дојде до врвот иако моментално е меѓу топ 5 тренери заедно со Му, Пеп, Клоп и Блан ( :cautious: )
Oва може да го каже само некој кој не прати фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ченто може сакаше да каже дека Чоло лесно може да стане новиот АВБ.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ченто може сакаше да каже дека Чоло лесно може да стане новиот АВБ.
Дефинитивно....

Мислам дека пребрзо се излегува со дефинитивни заклучоци,у стилот јак е,не е јак...

Нема таква работа...Сезонава може ќе растурат али догодина може да е потоп...

За да се даде абсолутен заклучок треба малце повеќе време...

За да немора толку често мислењата да ги мењаат некои,не за друго...:unsure:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Само што разликата меѓу Диего Симеоне и Андре Виљаш Боаш е тоа што Симеоне во континуитет има успеси, Андре имаше само една одлична сезона со Порто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Само што разликата меѓу Диего Симеоне и Андре Виљаш Боаш е тоа што Симеоне во континуитет има успеси, Андре имаше само една одлична сезона со Порто.
И Андре доста пари си зема и за успесите и за неуспесите :icon_lol:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И Андре доста пари си зема и за успесите и за неуспесите :icon_lol:
Повеќе искешира од неуспесите. Али фала му, он ги доведе Мата, Лукаку и за мене најбитниот, Гери Кејхил кај нас.

R

red.devil

Гостин
Ја не знам што е битно дали ќе се зборело за него или не (ако не поминел). Битно помина, изиграа со срце и тоа се памти и затоа се збори сега за него . Тоа е најбитно.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Nesto simptomaticno se slucuva so juventasite vo delot so sportskata.Tiketi postavuvanje,edno isto go povtoruva poveke pati hmmm(if u know what i mean).
Aj koj e sledniot sega...:cuc:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи кога ставаш цитати, ставај ги целите , не изигравај манга како да си од Курир или Сител. Еве ги целосните изјави...
И што е разликата у целосните изјави и овие скратениве? Ај Алвес до негде призна дека биле надиграни, ама глуп му е изговорот со тревава. По изјавава негова (и безбројте претходно у врска со тревата), се доаѓа до впечаток дека секој тим прво треба да ги праша нив каква сакаат да им биде тревата, за они да бидат задоволни. Те висока, те ниска, те мокра, те сува...

У врска со изјавата на Чави, истата е како и скратената. Барса вчера била подобра од Атлетико? Сериозно? Точно дека имаа две шансе за гол, ама Атлетико имаше десет.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Утре Реал ќе го добие џек потот,си знаете вие кој е тоа:D.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Баерн - Атлетико
Реал - Челзи

Затоа што ако се Челзи со Баерн би биле премногу англичани за една сезона. Плус да ги видиме тие Атл. Мадрид до кај се кога се игра со шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom