- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
a kako da go resam toa, ima nekoj tapleti?Да, може и многу веројатно е од возбуда при социјални ситуации.
a kako da go resam toa, ima nekoj tapleti?Да, може и многу веројатно е од возбуда при социјални ситуации.
Ако тоа ти се случува додека спиеш и се разбудиш, можно е раката твоја да ти се наоѓа под твоето тело, и да не циркулира доволно крв, бидејќи вените и артериите од раката се под притисок на телото.tuku некој да не се разбира од невролошки заболувања,бидејќи левата рака ми трни веќе два дена дали тоа значи нешто или пак е безопасно?
можно е заради промената на времево:smir:Ајде доктори ПОМОШ-
Последниве неколку дена се осекам чудно,малаксана уморена без енергија ,секогаш ми се спие,имам блага главоболка и блага вртоглавица.Чуствувам како главата да ми е матна и не можам да се концетрирам а очите мислам како да ми се испакнати нанапред и вратот ме боли по малку.Имам низок крвен притисок а сега го мерам и покачен ми е малце,во што е проблемот???
Ајде доктори ПОМОШ-
Последниве неколку дена се осекам чудно,малаксана уморена без енергија ,секогаш ми се спие,имам блага главоболка и блага вртоглавица.Чуствувам како главата да ми е матна и не можам да се концетрирам а очите мислам како да ми се испакнати нанапред и вратот ме боли по малку.Имам низок крвен притисок а сега го мерам и покачен ми е малце,во што е проблемот???
Лол , колку е само од времево , имаш главоболка над очите и кога и да седнеш негде ти се приспива , па од времево да бевме од камен ке распукавме , 4 годишни времиња се мењаат во 1 саат ... :jaj:можно е заради промената на времево:smir:
Извади ги... или па пиј чаеви и одмарај го грлотолеле крајнициве ме болат помагајте:kesa:
Mene poveke mi lici na anemicnost,da ne si slucajno vo mesecen ciklus ili pak dieta drzis?:smir:Ајде доктори ПОМОШ-
Ако мислиш дека е од преголем напор, тогаш и од преголем напор и е. Нема ништо лошо во преголеми дози на вода, има од недостаток.Дали е ова резултат на зголемен напор некој си, или па имам некое пореметување?