Едит пораснав сеа сум 1941.90 87kg![]()
качувам чиста мускулна маса и тоа помалце од кило месеченоТоа е товое мислење не и мое, далеку од слаб сум, како што реков ми одговара тежината и со оглед на тоа дека сум активен спортист секое покачување на тежината и тоа како се осеќа и влијае кога трчам ... се одразува на брзината, покретноста и се друго ... иако не би било лошо за 2-3 години да качам 2-3-4 килограми али ќе му ја мислам натаму за тоа ... а инаку не би ти препорачал да одеш до 85, 10 кила можат многу да сменат, во организмот посебно ако се накачат за кратко време , така да гледај да задржиш килажа а не да накачуваш уште ххххх ....... позз ..
качувам чиста мускулна маса и тоа помалце од кило месечено
иначе иам другар 1.90цм тежок некаде 92 и не е дебел, напротив му фали уште маса за таа висина, ради тоа правам споредба со тебе и ти викам дека треба да качиш килажа плус
Се заебаваш?Веќе подолго време сум 192 см со 83,5 кг. Треба да симнам до кај 79,5.
Секој си има различна конструкција на телотоСе заебаваш?
Глупости. И малку да забегаш да се напуниш со сало и после мачи се со слабеење, бљак. На 185 идат 80 кг, 190 - 85 кг итн. али зборам со активно дигање тежини. Тоа 190 сантиметри со 90 кила бла бла кога ќе фрлате по 200 евра за исхрана, да али вака ја би идел 5,6 кг помалце секогашСега Bonnie and Clyde .... ќе ти оскометира дека на 186 цм треба да си 86 килограми ...![]()